alis625324 29 ارسال شده در 5 آبان، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۴۰۲ سلام من تازه میخوام یادگیری پایتون رو آغاز کنم اما ظاهراً ویژوال استودیو با ویندوز ۸ مشکل داره،از چ جایگزینی بهتره استفاده کنم ممنونم ازتون ❤️ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 5 آبان، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۴۰۲ ۳ ساعت قبل، alis۶۲۵۳۲۴ گفته است: سلام من تازه میخوام یادگیری پایتون رو آغاز کنم اما ظاهراً ویژوال استودیو با ویندوز ۸ مشکل داره،از چ جایگزینی بهتره استفاده کنم ممنونم ازتون ❤️ سلام و درود. بهترین گزینه pycharm هست. از soft98 دانلود کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 5 آبان، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۴۰۲ سلام خود پایتون IDE دارد از اون استفاده کنید از سایت پایتون دانلود کنید از VSCode هم میتونین استفاده کنید و پلاگینشا نصب کنید حتی میتونین از آنلاین کامپایلر ها استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alis625324 29 ارسال شده در 5 آبان، ۱۴۰۲ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۴۰۲ 4 دقیقه قبل، DexterFstone گفته است: سلام خود پایتون IDE دارد از اون استفاده کنید از سایت پایتون دانلود کنید از VSCode هم میتونین استفاده کنید و پلاگینشا نصب کنید حتی میتونین از آنلاین کامپایلر ها استفاده کنید چون من میخام تازه شروع کنم ی دیباگر خوب داشته باشه خیلی مهمه واسم ممنونم ازتون❤️ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alis625324 29
سلام من تازه میخوام یادگیری پایتون رو آغاز کنم اما ظاهراً ویژوال استودیو با ویندوز ۸ مشکل داره،از چ جایگزینی بهتره استفاده کنم
ممنونم ازتون ❤️
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.