MR.B4A 125 ارسال شده در 30 آبان، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۴۰۲ سلام به همه دوستان من یه قاب عکس دارم به این شکل: حالا من میخوام هر عکسی رو که از حافظه گوشی انتخاب میکنم، داخل این قاب به صورت خودکار فیت شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 30 آبان، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۴۰۲ سلام درود. عکسی که توی قابه باید چسبیده به کناره باشه و اینو توی یه ایمیج ویو بزارید. زیر اونم یه ایمیج ویو دیگه بزارید واز کناره ها چند دیپ بش فاصله بدین فک کنم اکی بشه. فقط حتما طول و عرض رو ثابت بگیرید که کشیده نشه زشت بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 125 ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۲ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۲ 1 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است: سلام درود. عکسی که توی قابه باید چسبیده به کناره باشه و اینو توی یه ایمیج ویو بزارید. زیر اونم یه ایمیج ویو دیگه بزارید واز کناره ها چند دیپ بش فاصله بدین فک کنم اکی بشه. فقط حتما طول و عرض رو ثابت بگیرید که کشیده نشه زشت بشه سلام استاد فکر کنم منظور منو درست متوجه نشدید. شما فکر کنید اصن قاب عکس این هست: چه طوری توی قلبه فیت بشه؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
MR.B4A 125
سلام به همه
دوستان من یه قاب عکس دارم به این شکل:
حالا من میخوام هر عکسی رو که از حافظه گوشی انتخاب میکنم، داخل این قاب به صورت خودکار فیت شه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.