Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ سلام اگر دقت کرده باشید توی لیست ویو یک خط های پیش فرضی هست به رنگ سفید . چطوری حذفشون کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ میدونم نباید اسپم بدم ولی تاپیک میره پایین و سوال بی جواب می مونه این موضوع برای من خیلی مهم هست ، کد بالا کار نمی کنه ، چند بار رو چند سورس تست کردم اما حاشیه هنوز هم هست کد کار که میده ، همین الان کتابخونشو ساختم که راحت بتونید انجام بدید: http://answercenter.ir/topic/5158-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-listlineclear-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DA%A9-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%AE%D8%B7%D9%88%D8%B7-%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%88%DB%8C%D9%88/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ لطف کن یه عکس بزار من دقت نکردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ منم دنبالش بودم ولی فک نکنم حذف بش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ لطف کن یه عکس بزار من دقت نکردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ جدا کار شما برای این گیره؟؟ :) :) شما به کاری کن پس زمینه لایوت رو چیزی گذاشتید یا سفیده؟؟ میدونی چیو میگم؟؟ برای این قسمت خاکستری رنگ همون عکس رو بزار که برای باتن گذاشتی یا میشه یا اگه نشد نمیشه خــــــــــــــــــــلاص لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ سایت مرجع اینجوری زده یه ساب تشکیل بده و اینو بنویس Sub SetDivider(lv As ListView, Color As Int, Height As Int) Dim r As Reflector r.Target = lv Dim CD As ColorDrawable CD.Initialize(Color, 0) r.RunMethod4("setDivider", Array As Object(CD), Array As String("android.graphics.drawable.Drawable")) r.RunMethod2("setDividerHeight", Height, "java.lang.int") End Sub دوست عزیز متاسفانه این کد کار نمی کنه روی چند سورس تست کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ میدونم نباید اسپم بدم ولی تاپیک میره پایین و سوال بی جواب می مونه این موضوع برای من خیلی مهم هست ، کد بالا کار نمی کنه ، چند بار رو چند سورس تست کردم اما حاشیه هنوز هم هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ دوست عزیز متاسفانه این کد کار نمی کنه روی چند سورس تست کردم لطفا از اخطار و یا ... عکس یا مطلبی بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ لطفا از اخطار و یا ... عکس یا مطلبی بزارید به به ! سلام شریک ! اخطار نیست عزیزم ، می خوام حاشیه لیبل توی لیست ویو رو حذف کنم یکی از دوستان کدشو گذاشتن ولی عمل نمی کنه ! همونطوری هست هنوز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ سایت مرجع اینجوری زده یه ساب تشکیل بده و اینو بنویس Sub SetDivider(lv As ListView, Color As Int, Height As Int) Dim r As Reflector r.Target = lv Dim CD As ColorDrawable CD.Initialize(Color, 0) r.RunMethod4("setDivider", Array As Object(CD), Array As String("android.graphics.drawable.Drawable")) r.RunMethod2("setDividerHeight", Height, "java.lang.int") End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ ممنون دوست عزیز مشکل حل شد و کد به خوبی کار کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام
اگر دقت کرده باشید توی لیست ویو یک خط های پیش فرضی هست به رنگ سفید .
چطوری حذفشون کنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.