mostafa shahrohki 0 ارسال شده در 20 دی، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۴۰۲ ضمن عرض سلام خواستم بپرسم چرا نمیتونم یک متن رو از EditText داخل برنامه به textbox سایت منتقل کنم با اینکه طبق آموزش داده شده و قدم به قدم پیش میرم دستورم آیا مشکل داره :webextras.executeJavascript(WebView1,"document.getElementById('APjFqb').value='"&EditText1.Text&"'") ضمنا نسخه بیسیک 4 اندروید 12.5 استفاده می کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 125 ارسال شده در 21 دی، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۴۰۲ 16 ساعت قبل، mostafa shahrohki گفته است: ضمن عرض سلام خواستم بپرسم چرا نمیتونم یک متن رو از EditText داخل برنامه به textbox سایت منتقل کنم با اینکه طبق آموزش داده شده و قدم به قدم پیش میرم دستورم آیا مشکل داره :webextras.executeJavascript(WebView1,"document.getElementById('APjFqb').value='"&EditText1.Text&"'") ضمنا نسخه بیسیک 4 اندروید 12.5 استفاده می کنم سلام. ببینید گت المنت دیگه فکر نمیکنم استفاده بشه شما باید از api استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 23 دی، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۴۰۲ در ۱۴۰۲/۱۰/۲۱ در ۱۲:۳۸، batman۱۲۳ گفته است: سلام. ببینید گت المنت دیگه فکر نمیکنم استفاده بشه شما باید از api استفاده کنید ببین اسمی که داخل اینجا گذاشتی با حروف بزرگ و کوچک درست هست یا نه document.getElementById('APjFqb').value منظور این اسم APjFqb لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa shahrohki 0 ارسال شده در 24 دی، ۱۴۰۲ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۴۰۲ در ۱۴۰۲/۱۰/۲۱ در 12:38، batman123 گفته است: سلام. ببینید گت المنت دیگه فکر نمیکنم استفاده بشه شما باید از api استفاده کنید من در مورد استفاده از api چیزی نمیدونم.آیا این دستوری که نوشتم رو اندروید 8 ساپورت می کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 125 ارسال شده در 24 دی، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۴۰۲ 9 ساعت قبل، mostafa shahrohki گفته است: من در مورد استفاده از api چیزی نمیدونم.آیا این دستوری که نوشتم رو اندروید 8 ساپورت می کنه؟ ببینید شما کلا بهتره روی api سویئچ کنید من چیزی که میفرماییدو من تست نکردم و نمیدونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafa shahrohki 0
ضمن عرض سلام خواستم بپرسم چرا نمیتونم یک متن رو از EditText داخل برنامه به textbox سایت منتقل کنم با اینکه طبق آموزش داده شده و قدم به قدم پیش میرم
دستورم آیا مشکل داره :webextras.executeJavascript(WebView1,"document.getElementById('APjFqb').value='"&EditText1.Text&"'")
ضمنا نسخه بیسیک 4 اندروید 12.5 استفاده می کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.