حمید زارع 331 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان اگر کسی نمونه گرافیک فلت (همه چی باتن لیست منو ... ) رو داره حالا به هر صورت سورس یا فایل psd یا png یا حتی عکس از محیط برنامه لطفا بزاره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ این رو بررسی کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ ممنونم گوگل رو قبلا سرچ کرده بودم ولی ui نزده بودم میدونید ui مخفف چیه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ ممنونم گوگل رو قبلا سرچ کرده بودم ولی ui نزده بودم میدونید ui مخفف چیه ؟ مخفف : User Interface لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حمید زارع 331
سلام دوستان
اگر کسی نمونه گرافیک فلت (همه چی باتن لیست منو ... ) رو داره حالا به هر صورت سورس یا فایل psd یا png یا حتی عکس از محیط برنامه لطفا بزاره
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.