[email protected] 0 ارسال شده در 11 بهمن، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۴۰۲ فایل persianRecyclerView نسخه جدیدش را خریدم، از کجا باید دانلوذش کنم؟ ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 11 بهمن، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۴۰۲ سلام و درود. از منوی بالای انجمن قسمت فروشگاه مدیریت خرید میتونید دانلود کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[email protected] 0 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۴۰۲ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۴۰۲ سلام مجدد برای من چرا همچین گزینه ای وجود نداره منظورم مدیریت خرید میشه یک عکس از محل گزینه بفرستید ممنونم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۴۰۲ ۱ ساعت قبل، [email protected] گفته است: سلام مجدد برای من چرا همچین گزینه ای وجود نداره منظورم مدیریت خرید میشه یک عکس از محل گزینه بفرستید ممنونم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[email protected] 0 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۴۰۲ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۴۰۲ آقا ممنون از راهنمایی شما، دانلود شد. فقط وقتی کامپایل می کنم همچین اروری میده: Maven artifact not found: androidx.viewpager2/viewpager2 Source: PersianRecyclerView به نظر شما مربوط به چی میشه؟ سیستم رو به روز کردم و دوباره sdk و jdk رو براش ریختم. یک سوال دیگه: اپی رو سال 98 با پرداخت درون برنامه ای نوشتم و الان میخام یک قسمت هاییش رو اصلاح کنم و دوباره بارگذاری کنم جدیدا چند نفری اون رو خریدن و ظاهرا یک قسمتش درست کار نمیکنه و میخام اصلاحش کنم چکار باید بکنم که اونی که پولش رو داده هم بتونه از نسخه آپدیتش استفاده کنه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۲ ۱۷ ساعت قبل، [email protected] گفته است: قط وقتی کامپایل می کنم همچین اروری میده: نسخه آخر b4a رو نصب کنید و از sdk سایت مرجع استفاده کنید نباید موردی باشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.