MR.B4A 125 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۴۰۲ سلام به همه دوستان من از این منوی متیریال استفاده میکنم: Private d_menu As B4XDrawer d_menu.Initialize(Me, "Drawer", Activity, 300dip) d_menu.LeftPanel.AddView(img,0,0,100%x,20%y) d_menu.LeftPanel.AddView(pnl_menu,0,20%y,100%x,100%y) حالا در رویداد دکمه متریالم: d_menu.LeftOpen=Not(d_menu.LeftOpen) این باعث میشه منو از چپ به راست بازشه اما من میخوام منو از راست به چپ بازشه ممنون میشم اگه کسی بلد هست راهنماییم کنه از کتابخانه b4xDrawer استفاده کردم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۴۰۲ ۱ ساعت قبل، batman۱۲۳ گفته است: متوجه نشدم!! من از کتابخونه B4XDrawer خود بیسیک استفاده میکنم که اینو توی خودش نداره!! یعنی متد right خب عرض کردم لینک ک دادم دانلود کنید متد مدنظر را دارد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۴۰۲ سلام از این کتابخانه استفاده کنید https://www.b4x.com/android/forum/threads/b4x-b4xdraweradvanced-sliding-drawer-left-and-right-panel.143543/ و بجای OpenLeft از OpenRight استفاده کنید و بجای LeftPanel از RightPanel لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 125 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۴۰۲ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۴۰۲ ۲ ساعت قبل، DexterFstone گفته است: سلام از این کتابخانه استفاده کنید https://www.b4x.com/android/forum/threads/b4x-b4xdraweradvanced-sliding-drawer-left-and-right-panel.143543/ و بجای OpenLeft از OpenRight استفاده کنید و بجای LeftPanel از RightPanel مسئله همینه که RIGHT نداره!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۴۰۲ ۲۴ دقیقه قبل، batman۱۲۳ گفته است: مسئله همینه که RIGHT نداره!! دانلود کردید؟ پیشفرض B4A نه این یکی دیگست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 125 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۴۰۲ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۴۰۲ 2 دقیقه قبل، DexterFstone گفته است: دانلود کردید؟ پیشفرض B4A نه این یکی دیگست متوجه نشدم!! من از کتابخونه B4XDrawer خود بیسیک استفاده میکنم که اینو توی خودش نداره!! یعنی متد right لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
MR.B4A 125
سلام به همه
دوستان من از این منوی متیریال استفاده میکنم:
Private d_menu As B4XDrawer d_menu.Initialize(Me, "Drawer", Activity, 300dip) d_menu.LeftPanel.AddView(img,0,0,100%x,20%y) d_menu.LeftPanel.AddView(pnl_menu,0,20%y,100%x,100%y)
حالا در رویداد دکمه متریالم:
d_menu.LeftOpen=Not(d_menu.LeftOpen)
این باعث میشه منو از چپ به راست بازشه
اما من میخوام منو از راست به چپ بازشه
ممنون میشم اگه کسی بلد هست راهنماییم کنه
از کتابخانه b4xDrawer استفاده کردم.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.