omidq 10 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من میخوام یه آهنگ به اسم a1.mp3 رو اشتراک گذاری کنم ، طوری که در لاین و وایبر و واتس آپ و.... قرار بگیره ، ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ بفرمایید : Dim share As MESShareLibrary File.Copy(File.DirAssets, "music.mp3", File.DirRootExternal, "music.mp3") share.sharebinary ("file://" & File.DirRootExternal & "/music.mp3", "audio/mp3", "Send MP3", "اشتراک گذاری آهنگ") بجای music.mp3 اهنگ خود که در پوشه files هست رو قرار بدید. به کتابخانه MESShareLibrary هم نیاز هست. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ بفرمایید : Dim share As MESShareLibrary File.Copy(File.DirAssets, "music.mp3", File.DirRootExternal, "music.mp3") share.sharebinary ("file://" & File.DirRootExternal & "/music.mp3", "audio/mp3", "Send MP3", "اشتراک گذاری آهنگ") بجای music.mp3 اهنگ خود که در پوشه files هست رو قرار بدید. به کتابخانه MESShareLibrary هم نیاز هست. موفق باشید. سلام این کد خطا میده باید چکار کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ چرا از این کتابخانه استفاده نمیکنید کلی امکانات هم داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
omidq 10
سلام
من میخوام یه آهنگ به اسم a1.mp3 رو اشتراک گذاری کنم ، طوری که در لاین و وایبر و واتس آپ و.... قرار بگیره ، ممنون میشم راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.