MR.B4A 125 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۴۰۲ سلام. من توی برنامم از این منوی متریالی استغاده میکنم: Private navi As AHNavigationDrawer navi.Initialize2("navi",Activity,75%x,navi.GRAVITY_RIGHT) navi.NavigationPanel.Color = Colors.ARGB(150,236,239,241) مشکلی با خوده منو ندارم یا منوهای مشابه مشکل من اینه که وقتی از منوی متریال استفاده میکنم، دیگه نمیتونم لیستی که در اکتیویتی که این منو داخلش استفاده شده رو اسکرول کنم. لیسته انگاری قفل شده. ممنون میشم راهنماییم کنید که از چی استفاده کنم که مشکل اسکرول کردن لیستم حل بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۴۰۲ در ۱۴۰۲/۱۲/۴ در 01:16، batman123 گفته است: سلام استاد مثلا این سورس: https://biaupload.com/do.php?filename=org-71945f309aff1.rar کاستوم لیست ویوی زیر منو کار نمیکنه پیاده سازیتون کلا اشتباه بوده دوست عزیز. همه چیز رو باید از طریق خود NavigationDrawer لود کنید نه activity. سورس رو ویرایش کردم navi.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 125 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۴۰۲ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۴۰۲ ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۴۰۲ سلام یه سورس نمونه پیوست کنید لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 125 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۴۰۲ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۴۰۲ ۱ ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است: سلام یه سورس نمونه پیوست کنید لطفا سلام استاد مثلا این سورس: https://biaupload.com/do.php?filename=org-71945f309aff1.rar کاستوم لیست ویوی زیر منو کار نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
MR.B4A 125
سلام.
من توی برنامم از این منوی متریالی استغاده میکنم:
Private navi As AHNavigationDrawer navi.Initialize2("navi",Activity,75%x,navi.GRAVITY_RIGHT) navi.NavigationPanel.Color = Colors.ARGB(150,236,239,241)
مشکلی با خوده منو ندارم یا منوهای مشابه
مشکل من اینه که وقتی از منوی متریال استفاده میکنم، دیگه نمیتونم لیستی که در اکتیویتی که این منو داخلش استفاده شده رو اسکرول کنم.
لیسته انگاری قفل شده.
ممنون میشم راهنماییم کنید که از چی استفاده کنم که مشکل اسکرول کردن لیستم حل بشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.