سلام
من به این شکل از Amir Glide برای لود تصویر استفاده میکنم:
Dim kj As Amir_GlideRequestOptions
Dim kr As Amir_GlideTransformation
Dim Glide As Amir_Glide
Glide.Load("https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/2c/Rotating_earth_%28large%29.gif/200px-Rotating_earth_%28large%29.gif").Apply(kj.Transform(kr.RoundedCorners(10,0dip)).Placeholder(bd)).Listener("mGlide",Null).Into(imageView)
Sub mGlide_onResourceReady(Data As Object,Model As Object,DataSourceName As String,isFirstResource As Boolean) As Boolean
Log("Resource Ready")
End Sub
وقتی که برنامه رو برای اولین بار اجرا میکنم و تصویر لود میشه بدون هیچ مشکلی ساب mGlide_onResourceReady صدا زده میشه. اما اگه ایمیج ویو رو Remove کنم و همین عملیات رو مجدد انجام بدم ساب mGlide_onResourceReady صدا زده نمیشه و همچنین تصویر هم لود نمیشه! اما اگه اپلیکیشن رو باز و بسته کنم درست میشه!
من فکر میکنم مشکل از سیستم cache گلاید باشه. cache خودکار رو غیرفعال کردم برای بار دوم و سوم درست شد اما بار چهارم که ایمیج ویو رو Remove کردم و دوباره ساختم باز تصویر لود نشد! (البته من میخوام cache فعال باشه)
سوال
امیرحسین قاسمی 610
سلام
من به این شکل از Amir Glide برای لود تصویر استفاده میکنم:
وقتی که برنامه رو برای اولین بار اجرا میکنم و تصویر لود میشه بدون هیچ مشکلی ساب mGlide_onResourceReady صدا زده میشه. اما اگه ایمیج ویو رو Remove کنم و همین عملیات رو مجدد انجام بدم ساب mGlide_onResourceReady صدا زده نمیشه و همچنین تصویر هم لود نمیشه! اما اگه اپلیکیشن رو باز و بسته کنم درست میشه!
من فکر میکنم مشکل از سیستم cache گلاید باشه. cache خودکار رو غیرفعال کردم برای بار دوم و سوم درست شد اما بار چهارم که ایمیج ویو رو Remove کردم و دوباره ساختم باز تصویر لود نشد! (البته من میخوام cache فعال باشه)
کسی دقیقا میدونه دلیل این مشکل چیه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.