vahidh16 160 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من یه لیست از عکس دارم و توی اسکرول ویوو اونو بارگزاری کردم ولی میخوام وقتی اسکرول ویوو رفت روی اون عکس عکس از اینترنت دانلود بشه...مثلا اگه رفت روی عکس پنجم اونو دانلود کنه وگرنه باز نکنه... ممنون میشم کمکم کنید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ آره منم دنبال همچین چیزی هستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ خوب برای این کار باید مثلا بگید اگر اسکرول مقدارش روی 500 رفت یا روی 700 یا.. Sub ScrolView1_ScrollChanged(Position As Int) If Position = 500 Then بگید دانلود کنه Else If Position = 600 Then بگیدا دانلود کنه End If شما می تونید همین طوری ادامه بدید End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
vahidh16 160
سلام
من یه لیست از عکس دارم و توی اسکرول ویوو اونو بارگزاری کردم ولی میخوام وقتی اسکرول ویوو رفت روی اون عکس عکس از اینترنت دانلود بشه...مثلا اگه رفت روی عکس پنجم اونو دانلود کنه وگرنه باز نکنه...
ممنون میشم کمکم کنید...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.