milad19 113 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ باسلام ببخشید یه سوال داشتم که البته فکر کنم نشه چنین کاری ولی گفتم بپرسم شما در نظر بگیرید که من 3 اکتیویتی دارم اکتیویتی اول با زدن یه باتون میره به سومی و دو هم همینجور با زدن یه باتون میره به سومی فقط میخوام بدونم میشه تشخیص داد که وقتی رفتیم به اکتیویتی سوم ،بفهمیم که از دومی منتقل شدیم به اینجا یا از اولی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ اره چرا نشه البته این نظر منه ها اکتیویتی اول : dim aval as int aval=1 اکتیویتی دوم dim dovom as int dovom =2 تو اکتیویتی سوم چکش کن این ایده منه ها نمیدونم کاربردیه یا نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ ممنون یه توضیح بیشتری میدید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ اکتیویتی اول Sub Process_Globals dim check as int check=1 End Sub اکتیویتی دوم Sub Process_Globals activity1.check=2 End Sub اکتیویتی سوم : Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) if activity1.check=1 then 'پس اکتیویتی اوله else if acitvity1.check=2 'پس اکتیویتی دوم اومده End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
milad19 113
باسلام
ببخشید یه سوال داشتم که البته فکر کنم نشه چنین کاری ولی گفتم بپرسم
شما در نظر بگیرید که من 3 اکتیویتی دارم
اکتیویتی اول با زدن یه باتون میره به سومی
و دو هم همینجور با زدن یه باتون میره به سومی
فقط میخوام بدونم میشه تشخیص داد که وقتی رفتیم به اکتیویتی سوم ،بفهمیم که از دومی منتقل شدیم به اینجا یا از اولی؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.