berayan 90 ارسال شده در 19 تیر، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، 2024 سلام ، دوستان من یه سورس از پولکی به زبان جاوا دارم ، این سورس درست کار میکنه ، اما با ورژن کتابخانه 1.3.0 // implementation 'com.github.cafebazaar.Poolakey:poolakey:1.3.0' من این کتابخانه به اخرین نسخه 2.2.0 ارتقا دادم بعضی از متدهاش از کار افتاد ، و خودمم نمیتونم بروزشون کنم یه ایراد دیگه این سورس اینه که هنگام اتمام خرید ، متد برگشت اطلاعات خریدو نداره که مثلا چه نوع محصولی خرید شده و تعداد روز و سایر اطلاعاتش همچنی گزینه ای نداره که بتونیم استعلام ، اطلاعات محصولات خرید شده مثلا تعداد روز اشتراک باقی مونده رو دریافت کنیم ، دوستان میتونید این سورسو رفع اشکال و ارتقا بدین https://s31.picofile.com/file/8474500176/poolakey.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,631 ارسال شده در 20 تیر، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، 2024 سلام و درود. متدهای کتابخونه عوض نشده دوست عزیز. شاید تو دانلود کتابخونه و گریدل مشکلی هست. برنامه کامپایل میشه با نسخه آخر؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
berayan 90 ارسال شده در 21 تیر، 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 2024 در ۱۴۰۳/۲/۱ در ۲۳:۰۳، محمدرضا شاهپیری گفته است: سلام و درود. متدهای کتابخونه عوض نشده دوست عزیز. شاید تو دانلود کتابخونه و گریدل مشکلی هست. برنامه کامپایل میشه با نسخه آخر؟ سلام ، بله ، تحریم شکن دارم ، و منبع دانلود به درستی وارد کردم ، با نسخه ۱۳۰ همچیز درسته به ۲۲۰ که ارتقا دادم یکسری ها از کار فتادن ، اگر سورس رو دانلود و به نسخه ۱۳۰ بر گردونید میبینید که خطاهای گرفته شده رفع میشن و با ا تقا به ۲۲۰ دوباره خطا میگره ، خطا هم مال خود کد هست ، به کامپایلر مربوط نیست ، واین دوتا ایتمی هم که بالا گفتم نداره این سورس اگر بشه کاملش کرده مشکل خیلی از بچه ها حل میشه ، چون سورس واقعا کاربردی ، فقط ضعف همین اپدیت و برگشت اطلاعات خرید هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
berayan 90
سلام ، دوستان من یه سورس از پولکی به زبان جاوا دارم ، این سورس درست کار میکنه ، اما با ورژن کتابخانه 1.3.0
// implementation 'com.github.cafebazaar.Poolakey:poolakey:1.3.0'من این کتابخانه به اخرین نسخه 2.2.0 ارتقا دادم بعضی از متدهاش از کار افتاد ، و خودمم نمیتونم بروزشون کنم
یه ایراد دیگه این سورس اینه که هنگام اتمام خرید ، متد برگشت اطلاعات خریدو نداره که مثلا چه نوع محصولی خرید شده و تعداد روز و سایر اطلاعاتش
همچنی گزینه ای نداره که بتونیم استعلام ، اطلاعات محصولات خرید شده مثلا تعداد روز اشتراک باقی مونده رو دریافت کنیم ،
دوستان میتونید این سورسو رفع اشکال و ارتقا بدین
https://s31.picofile.com/file/8474500176/poolakey.rar.html
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.