member 13 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ سلام خسته نباشید اگه میشه توضیحی بدید که چگونه فرایند علاقه مندی ها را در صفحه متنم قرار بدم یعنی داخل صفحه متنم یه قلب بزارم که روش کلیک کنم در صفحه علاقه مندی هام قرار بگیره با تشکر از شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ سلام این عملیات تو دیتابیس انجام میشه که شما میای یه فیلد میزاری از نوع عدد و میگی هرموقع کلیک شد روی چیزی او فیلد بشه 1 و اگه فیلدی تو دیتابیس 1 بود بره تو لیست علاقه مندی سورسش تو سایت هست موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
member 13 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ سلام من اموزش علاقه مندی هارو هم از این سایت و سایتهای دیگه رو گرفتم و میدونم با دیتابیسه ولی همه تو صفحه اول یعنی main قرار دادند من میخوام در صفحه متن باشه اگه میشه توضیحی بدید چگونه بتونم در صفحه متنم قرار بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
member 13 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ مثل این عکس که علاقه مندی در صفحه متن هسته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
member 13 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ آقا کسی نیست اینجا جواب ما رو بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
member 13
سلام خسته نباشید
اگه میشه توضیحی بدید که چگونه فرایند علاقه مندی ها را در صفحه متنم قرار بدم یعنی داخل صفحه متنم یه قلب بزارم که روش کلیک کنم در صفحه علاقه مندی هام قرار بگیره
با تشکر از شما
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.