اساتید ، من طبق مستندات بازار ، و توسط api جزئیات اشتراک کاربرو میگیرم ، تا اینجا مشکلی ندارم ، اما اگر توکن ارسالی معتبر نباشه ، با توجه به خو مستندات بازار باید محتویات خطا در قالب جیسون برگرده ، تا من بتونم باتوجه به اون به کاربر بگم مشکل از چیه ، اما مقدار برگشتی به لینک ایراد میگیره ( وقتی توکن نا معتبر میزارم) و هیچ جیسونی بر نمیگردونه
خطا هم دقیقا به لینک میگیره اما لینک فق توکن نا معتبر داره و هیچ تغییری نکرده ، کدها رو میزارم ببیند در گرفتن خطا کجا اشتباه کردم ،
publicclassAsyncTaskGetData extends AsyncTask{publicString link="";publicAsyncTaskGetData(String link){this.link=link;}@OverrideprotectedObject doInBackground(Object[] params){try{
URL url =new URL(link);URLConnection connection=url.openConnection();BufferedReader reader =newBufferedReader(newInputStreamReader(connection.getInputStream()));// خطا هم تو اینجا رخ میدهStringBuilder builder =newStringBuilder();String line = null;while((line=reader.readLine())!=null){
builder.append(line);}
barresi.data_get = builder.toString();// اگر توکن درست باشه که اطلاعات برمیگردن تو این متغیر// }catch(MalformedURLException e){System.out.println(e.getMessage());// مشکل من با این }catch(IOException e){System.out.println(e.getMessage());// مشکل من با این}return"";}}
طبق مستندات بازار هیچ کدام از اطلاعات پایین بر نمیگرده ، یعنی من نمیدونم دقیقا چطور باید بگیرم
در صورتی که به هر دلیل، درخواست معتبر نباشد، پاسخی با کد وضعیت 40X و در قالب JSON دریافت خواهید کرد که دارای یک کلید error با محتوای خطای ایجاد شده و کلید error_desciption با شرحی بیشتر درباره خطا است. به عنوان مثال در صورتی که اشتراک موردنظر یافت نشود، پاسخ بازگشتی با کد وضعیت 404 و به صورت زیر خواهد بود:
{"error":"not_found","error_description":"no subscription found!",}کپی کرد
توجه: تنها اگر Error برابر با مقدار not_found باشد، کاربر، اشتراک فعالی در زمان دریافت درخواست نداشته است. به دلیل اختلاف زمان بین درخواست تا پاسخ، نتیجه موفق درخواست لزوما به معنای فعال بودن اشتراک نیست. برای اطمینان از فعال بودن اشتراک مقدار validUntilTimestampMsec را با زمان فعلی مقایسه کنید.
در جدول زیر خطاهای ممکن به همراه توضیحات آمده است:
سوال
berayan 90
سلام و درود
اساتید ، من طبق مستندات بازار ، و توسط api جزئیات اشتراک کاربرو میگیرم ، تا اینجا مشکلی ندارم ، اما اگر توکن ارسالی معتبر نباشه ، با توجه به خو مستندات بازار باید محتویات خطا در قالب جیسون برگرده ، تا من بتونم باتوجه به اون به کاربر بگم مشکل از چیه ، اما مقدار برگشتی به لینک ایراد میگیره ( وقتی توکن نا معتبر میزارم) و هیچ جیسونی بر نمیگردونه
خطا هم دقیقا به لینک میگیره اما لینک فق توکن نا معتبر داره و هیچ تغییری نکرده ، کدها رو میزارم ببیند در گرفتن خطا کجا اشتباه کردم ،
طبق مستندات بازار هیچ کدام از اطلاعات پایین بر نمیگرده ، یعنی من نمیدونم دقیقا چطور باید بگیرم
در صورتی که به هر دلیل، درخواست معتبر نباشد، پاسخی با کد وضعیت 40X و در قالب JSON دریافت خواهید کرد که دارای یک کلید error با محتوای خطای ایجاد شده و کلید error_desciption با شرحی بیشتر درباره خطا است. به عنوان مثال در صورتی که اشتراک موردنظر یافت نشود، پاسخ بازگشتی با کد وضعیت 404 و به صورت زیر خواهد بود:
در جدول زیر خطاهای ممکن به همراه توضیحات آمده است:
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.