smok 12 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ سلام کسی کتابخانه InAppBilling3 رو داره ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ این کتابخانه همون درون پرداخت بازار هست که میتونین از فروشگاه سایت به قیمت ۱۰۰۰۰ تومان خریداری کنید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ این کتابخانه همون درون پرداخت بازار هست که میتونین از فروشگاه سایت به قیمت ۱۰۰۰۰ تومان خریداری کنید! اینکه فکر کنم مال گوگله. درسته ؟ از بازار bazarinapp یا inappbazar هست . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ این کتابخانه همون درون پرداخت بازار هست که میتونین از فروشگاه سایت به قیمت ۱۰۰۰۰ تومان خریداری کنید! برادر من تمام Inapp ها که مال بازار نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ دوستان inappbilling3 استسناعا ( فک کنم غلط املایی دارم (; ) برای بازار هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ سلام بفرمایید مال گوگل پلی هست نه بازار InAppbiling3.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ سلام بفرمایید مال گوگل پلی هست نه بازار من اینو تو سورس یسری دوستان دیده بودم ولی پیغام میداد کتابخونه رو ندارین و وقتی کتابخونه درون پرداخت خودم رو تیک میزدم و متغیر رو تغییر میدادم سالم کار میکرد! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ من اینو تو سورس یسری دوستان دیده بودم ولی پیغام میداد کتابخونه رو ندارین و وقتی کتابخونه درون پرداخت خودم رو تیک میزدم و متغیر رو تغییر میدادم سالم کار میکرد! :) اگه اینجوری باشه اگه مال مایکتم و کندو ووووو .... (اگه درون پرداخت داشته باشن) تیک میزدی و متغیر عوض کیکردی کار میکرد خب چون کد نویس یکی هست اصلش همون متغیر هاست دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamaz 129 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ سورس inappbiling3 رو کسی داره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ سورس inappbiling3 رو کسی داره؟ من سرچ کردم پیدا کردم والا http://answercenter.ir/topic/2984-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D9%85%D9%87%D9%85-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D9%86-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamaz 129 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ من سرچ کردم پیدا کردم والا http://answercenter.ir/topic/2984-سورس-مهم-درون-پرداخت-بازار/ اموزش اش رو نمی خوام سورس پرداخت درون برنامه گوگل رو میخوام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اموزش اش رو نمی خوام سورس پرداخت درون برنامه گوگل رو میخوام اولا تاپیک جدا بزن دوما InappBilling3 نسخه Wrap شده TrivialDrive هست و سورسش موجود نیست خواستی میتونی TrivialDrive را wrap کنی که من شخصا بهت از الان خداقوت میگم خخخخخ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.