sajad325 76 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ سلام من 24 تا دکمه می خوام براشون اسکرول بزارم که باید پایین اما اسکرول کار نمیکنه نمیدون باید چیکار بکنم لطفا کمک کنید و آموزش تصویری هم که گذاشتید نگاه کردم باز کار نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ innerheight رو مقدار دهی کردی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ بله 900 ولی بازم فایده ای نداشت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ کلا نمیاد؟ یا ناقص میاد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ با سلام و احترام باید اینکارو کنی که فکر کنم درست باشه که 100% هم درسته Dim top As Int top = 2%y For i = 0 To cur.RowCount-1 cur.Position = i Dim btn As Button btn.Initialize("btn") btn.Text = cur.GetString("Onvan") btn.Tag = i+1 Dim su As StringUtils ScrollView1.Panel.AddView(btn,30dip,top,80%x,21%x) ScrollView1.Panel.Height=su.MeasureMultilineTextHeight(btn,btn.Text)+210%y top =top+ 15%y Next دقیقا باید از این کد استفاده کنی من اینو از طریق دیتابیس خوندم یعنی button هاشو خوب اگه مشکلی بود بازم هستم بدرود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ کلا نمیاد؟ یا ناقص میاد؟ کاملا نمیا پایین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajad325 76
سلام من 24 تا دکمه می خوام براشون اسکرول بزارم که باید پایین اما اسکرول کار نمیکنه نمیدون باید چیکار بکنم لطفا کمک کنید و آموزش تصویری هم که گذاشتید نگاه کردم باز کار نمیکنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.