shahan148 28 ارسال شده در 28 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد با عرض سلام و خسته نباشید خدمت برنامه نویسان عزیز این خطای زیر را چگونه برطرف کنم c:\resources_11_22\tools\..\extras\b4a_remote\androidx\core\core\1.9.0\unpacked-core-1.9.0\res\values\values.xml:112: error: resource android:attr/lStar not found. error: failed linking references. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 28 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد درود نسخه androidx.core.core باید به روز بشه. از طریق sdkmanager به روزش کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahan148 28 ارسال شده در 30 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد در ۱۴۰۳/۳/۲۸ در 20:13، محمدرضا شاهپیری گفته است: درود نسخه androidx.core.core باید به روز بشه. از طریق sdkmanager به روزش کنید سپاس فراوان آقای شاهپیری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahan148 28 ارسال شده در 1 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر در ۱۴۰۳/۳/۲۸ در 20:13، محمدرضا شاهپیری گفته است: درود نسخه androidx.core.core باید به روز بشه. از طریق sdkmanager به روزش کنید آقای شاهپیری با sdkmanager هر کاری به ذهنم رسید انجام دادم حتی با قند شکن اما نتوانستم آپدیت انجام بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahan148 28 ارسال شده در 9 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر اساطیر گرامی کمک کنید من آپدیت کردم اما بازم خطا میگیره B4A Version: 12.80 Parsing code. (0.27s) Java Version: 14 Building folders structure. (0.21s) Compiling code. (0.41s) ObfuscatorMap.txt file created in Objects folder. Compiling layouts code. (0.00s) Organizing libraries. (0.23s) (AndroidX SDK) Compiling resources (1.11s) Linking resources Error c:\users\rs\desktop\sdk\tools\..\extras\b4a_remote\androidx\core\core\1.9.0\unpacked-core-1.9.0\res\values\values.xml:112: error: resource android:attr/lStar not found. error: failed linking references. اگر کسی پوشه extras می تواند آپلود کنه ممنون میشم یا لااقل مشکلم حل بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 11 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر کدوم کتابخونه این مشکل رو داره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahan148 28 ارسال شده در 11 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر 46 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است: کدوم کتابخونه این مشکل رو داره؟ اکثر کتابخانه ها اینجوری شده قبلا ویندوز ۳۲ بیت بود الان ویندوز ۱۰ نسخه ۶۴ بیت قبلا مشکل نداشتم اما الان با اینکه هم ورژن ۱۲.۸۰ نصب کردم و sdk آپدیت شده بازم این مشکل دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 12 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر ۱۱ ساعت قبل، shahan۱۴۸ گفته است: اکثر کتابخانه ها اینجوری شده قبلا ویندوز ۳۲ بیت بود الان ویندوز ۱۰ نسخه ۶۴ بیت قبلا مشکل نداشتم اما الان با اینکه هم ورژن ۱۲.۸۰ نصب کردم و sdk آپدیت شده بازم این مشکل دارم با یه نرم افزار مثه Iobit Uninstaller پاک کنید b4a رو همین طور پوشه sdk رو هم حذف کنید از لینک زیر موارد مورد نیاز رو دانلود کنید و مجددا تست کنید. https://www.b4x.com/b4a.html دقت کنید برای sdk باید مواردی که علامت زدم رو دانلود کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahan148 28 ارسال شده در 12 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر 5 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است: با یه نرم افزار مثه Iobit Uninstaller پاک کنید b4a رو همین طور پوشه sdk رو هم حذف کنید از لینک زیر موارد مورد نیاز رو دانلود کنید و مجددا تست کنید. https://www.b4x.com/b4a.html دقت کنید برای sdk باید مواردی که علامت زدم رو دانلود کنید دقیقا همین کار را انجام دادم اما بازم همین خطا را میده مثلا کتابخانه runtimepermission تیک میزنم این خطا میده و .... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahan148 28
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت برنامه نویسان عزیز
این خطای زیر را چگونه برطرف کنم
c:\resources_11_22\tools\..\extras\b4a_remote\androidx\core\core\1.9.0\unpacked-core-1.9.0\res\values\values.xml:112: error: resource android:attr/lStar not found. error: failed linking references.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.