DexterFstone 396 ارسال شده در 12 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر درود بنده یک سرور ابری از ابر فردوسی گرفتم و در داخل سرور ناکاما و دیتابیس کاکروچ درحال اجرا هستن حالا من داخل برنامه خودم آی پی سرور و پورت میدم بش دسترسی ندارم و حتی داخل مرورگر هم دسترسی ندارم میخواستم بدونم باید کار خاصی انجام بشه؟ ولی اگر فقط آی پی سرور بزنم در مرورگر یک صفحه میاد و لوگو و عکس ویندوز سرور هست الان چاره چیه؟ قبلا از پارس سرور میگرفتم چنین مشکلی نبود و راحت بش متصل میشدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 13 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر ۱۱ ساعت قبل، DexterFstone گفته است: درود بنده یک سرور ابری از ابر فردوسی گرفتم و در داخل سرور ناکاما و دیتابیس کاکروچ درحال اجرا هستن حالا من داخل برنامه خودم آی پی سرور و پورت میدم بش دسترسی ندارم و حتی داخل مرورگر هم دسترسی ندارم میخواستم بدونم باید کار خاصی انجام بشه؟ ولی اگر فقط آی پی سرور بزنم در مرورگر یک صفحه میاد و لوگو و عکس ویندوز سرور هست الان چاره چیه؟ قبلا از پارس سرور میگرفتم چنین مشکلی نبود و راحت بش متصل میشدم احتمالا فایروالی چیزی فعاله. با پشتیبانی مطرح کنید ببینید چی میگن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 13 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر ۷ ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است: احتمالا فایروالی چیزی فعاله. با پشتیبانی مطرح کنید ببینید چی میگن استاد والا به پشتیبانی گفتم، گفتن که باید پورت مد نظر در فایرپال قرار بدی ولی بازم نشد، کلا پشتیبانی بیخودی دارن، شما آموزشی چیزی سراغ تدارید در این باره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 13 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر بصورت دستی پورت هایی ک میخواستم را در فایروال قرار دادم و اوکی شد سپاس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.