Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ سلام من تصاویرم رو از دیتابیس می گیرم توی ImageView نمایش می دم . می خواستم ببینم کدی هست که بشه از دیتابیس عکس رو اشتراک گذاشت یا عکس داخل ImageView یا Bitmap ؟ ممنون می شم پاسخ بدید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ سلام من تصاویرم رو از دیتابیس می گیرم توی ImageView نمایش می دم . می خواستم ببینم کدی هست که بشه از دیتابیس عکس رو اشتراک گذاشت یا عکس داخل ImageView یا Bitmap ؟ ممنون می شم پاسخ بدید . من هم مشکل دارم توی نمایش دادن ایمیج از دیتابیس،توی ایمیج ویولطفا کمک میکنی؟ یا یه سورس آموزشی قرار میدی؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ من هم مشکل دارم توی نمایش دادن ایمیج از دیتابیس،توی ایمیج ویو لطفا کمک میکنی؟ یا یه سورس آموزشی قرار میدی؟ ممنون از کتابخانه Farakhani2 استفاده کنید . تو انجمن سرچ کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام
من تصاویرم رو از دیتابیس می گیرم توی ImageView نمایش می دم . می خواستم ببینم کدی هست که بشه از دیتابیس عکس رو اشتراک گذاشت یا عکس داخل ImageView یا Bitmap ؟
ممنون می شم پاسخ بدید .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.