MR.B4A 118 ارسال شده در 26 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر سلام به همه اگه گیف رو نگاه کنید، میبینید که وقتی آیتمی در اسپینر انتخاب میشه، هیچ افکتی در زمانی که انخاب میشه نداره من میخوام یه افکت متریالی با رنگ مثلا قرمز زمانی که آیتم داره انتخاب میشه به اسپینر بدم. ممنون میشم راهنماییم کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,573 ارسال شده در 26 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر درود. باید از appcompat استفاده کنید. هم تم و هم به جای اسپینر پیشفرض باید از از AcSpiner استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 118 ارسال شده در 26 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر ۲ ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است: درود. باید از appcompat استفاده کنید. هم تم و هم به جای اسپینر پیشفرض باید از از AcSpiner استفاده کنید سلام استاد چه طوری میشه رنگشو تغییر داد؟! الان مشکیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,573 ارسال شده در 27 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر ۸ ساعت قبل، MR.B۴A گفته است: سلام استاد چه طوری میشه رنگشو تغییر داد؟! الان مشکیه از قسمت Custom properties گزینه برای تغییر رنگ بکگراند و نوشته هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 118 ارسال شده در 28 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر ۱۹ ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است: از قسمت Custom properties گزینه برای تغییر رنگ بکگراند و نوشته هست استاد اینی که میگید درسته. منتها من ویژگی رو میخوام که وقتی آیتمی رو انتخاب میکنی، همون آیتم به صورت متریالی انتخاب بشه و رنگی رو داشته باشه که براش تعریف شده. الان به صورت متریالی انتخاب مبشه، اما رنگش مشکیه. اون رنگه رو چه طوری تغییر بدم؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,573 ارسال شده در 31 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر در ۱۴۰۳/۴/۲۸ در ۰۲:۱۰، MR.B۴A گفته است: استاد اینی که میگید درسته. منتها من ویژگی رو میخوام که وقتی آیتمی رو انتخاب میکنی، همون آیتم به صورت متریالی انتخاب بشه و رنگی رو داشته باشه که براش تعریف شده. الان به صورت متریالی انتخاب مبشه، اما رنگش مشکیه. اون رنگه رو چه طوری تغییر بدم؟! از کتابخونه زیر استفاده کنید https://www.b4x.com/android/forum/threads/beauty-material-spinner-spinner-with-more-custom.128545/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 118 ارسال شده در 4 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد در ۱۴۰۳/۴/۳۱ در ۰۷:۳۸، محمدرضا شاهپیری گفته است: از کتابخونه زیر استفاده کنید https://www.b4x.com/android/forum/threads/beauty-material-spinner-spinner-with-more-custom.128545/ نه استاد این که اصن متریالی نیست. جلوه ی جالبی هم نداره!! شما این تصویرو ببینید، هدف من تغییر رنگ افکت انتخاب آیتم هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 118 ارسال شده در 7 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
MR.B4A 118
سلام به همه
اگه گیف رو نگاه کنید، میبینید که وقتی آیتمی در اسپینر انتخاب میشه، هیچ افکتی در زمانی که انخاب میشه نداره
من میخوام یه افکت متریالی با رنگ مثلا قرمز زمانی که آیتم داره انتخاب میشه به اسپینر بدم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.