abbas2142 557 ارسال شده در 29 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر سلام من میخواستم با گت المنت کردن یه سایت مقداری به یکی از textboxهاش بدم که شماره موبایل هست ولی هرکاری کردم صفر اول شماره رو ارسال نمی کنه Dim c As String c = "09123456789" WebViewExtras1.executeJavascript(WebView1,"document.getElementsByName('n_code').value = "&c&";") الان این کد میاد همه اعداد بجز صفر اول رو وارد میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 128 ارسال شده در 31 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر در ۱۴۰۳/۴/۲۹ در ۰۳:۰۸، abbas۲۱۴۲ گفته است: سلام من میخواستم با گت المنت کردن یه سایت مقداری به یکی از textboxهاش بدم که شماره موبایل هست ولی هرکاری کردم صفر اول شماره رو ارسال نمی کنه Dim c As String c = "09123456789" WebViewExtras1.executeJavascript(WebView1,"document.getElementsByName('n_code').value = "&c&";") الان این کد میاد همه اعداد بجز صفر اول رو وارد میکنه سلام فکرکنم بهتره به جای گت المنت از api استفاده کنید. حالا به نظره من عدد 0 رو بندازید داخل یه متغیر دیگه و ارسال کنید. یا 0 رو جدا ارسال کنید. &0&c& لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 31 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر سلام ممنون ظاهرا مشکل از کتابخونه webviewextras بود که با نسخه 1.42 تست کردم مشکلم حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
abbas2142 557
سلام
من میخواستم با گت المنت کردن یه سایت مقداری به یکی از textboxهاش بدم که شماره موبایل هست ولی هرکاری کردم صفر اول شماره رو ارسال نمی کنه
Dim c As String c = "09123456789" WebViewExtras1.executeJavascript(WebView1,"document.getElementsByName('n_code').value = "&c&";")
الان این کد میاد همه اعداد بجز صفر اول رو وارد میکنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.