من با استفاده از دستورات زیر و دوتا فایلی که میذارم، نقشه رو توی برنامم به کاربر نشون میدم:
Private wve As WebViewExtras
Private wv As WebView
wve.Initialize(wv)
Dim settings As WebSettings = wve.GetSettings
settings.SetCacheMode(settings.LOAD_NO_CACHE)
wve.ClearFormData
wve.ClearHistory
wve.ClearCache(True)
wve.JavaScriptEnabled=True
Dim WebViewClient1 As DefaultWebViewClient
WebViewClient1.Initialize("WebViewClient1")
Dim JavascriptInterface1 As DefaultJavascriptInterface
JavascriptInterface1.Initialize
wve.AddJavascriptInterface(JavascriptInterface1, "B4A")
wve.LoadUrl(WebViewAssetFile("map.php?lat=" & lat & "&lon=" & lon & "&zoom=" & zoom))
و اگه متغیر lat و lon رو یه عددی از نوع دابل بهش بدیم، موقعیتی که اون اعداد میسازن رو روی نقشه نمایش میده.
حالا سوال اینجاست که من چه طوری میتونم دوتا متغیر lat و lon رو بااستفاده از GPS بگیرم و روی نقشه نمایش بدم؟!
البته یه همچین سورسی هست که این دوتا متغیر رو میگیره و نمایش میده، اما پارامتراش با نقشه فرق میکنه، در نتیجه روی نقشه یه جای دیگه رو نشون میده
یعنی اگر مقادیر این سورس رو( lon , lat ) روی نقشه نمایش بدیم، دقیقا وسط دریا، خارج از ایران رو نمایش میه روی نقشه!!
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید.
اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.
سوال
MR.B4A 118
سلام.
من با استفاده از دستورات زیر و دوتا فایلی که میذارم، نقشه رو توی برنامم به کاربر نشون میدم:
Private wve As WebViewExtras Private wv As WebView wve.Initialize(wv) Dim settings As WebSettings = wve.GetSettings settings.SetCacheMode(settings.LOAD_NO_CACHE) wve.ClearFormData wve.ClearHistory wve.ClearCache(True) wve.JavaScriptEnabled=True Dim WebViewClient1 As DefaultWebViewClient WebViewClient1.Initialize("WebViewClient1") Dim JavascriptInterface1 As DefaultJavascriptInterface JavascriptInterface1.Initialize wve.AddJavascriptInterface(JavascriptInterface1, "B4A") wve.LoadUrl(WebViewAssetFile("map.php?lat=" & lat & "&lon=" & lon & "&zoom=" & zoom))
و اگه متغیر lat و lon رو یه عددی از نوع دابل بهش بدیم، موقعیتی که اون اعداد میسازن رو روی نقشه نمایش میده.
حالا سوال اینجاست که من چه طوری میتونم دوتا متغیر lat و lon رو بااستفاده از GPS بگیرم و روی نقشه نمایش بدم؟!
البته یه همچین سورسی هست که این دوتا متغیر رو میگیره و نمایش میده، اما پارامتراش با نقشه فرق میکنه، در نتیجه روی نقشه یه جای دیگه رو نشون میده
یعنی اگر مقادیر این سورس رو( lon , lat ) روی نقشه نمایش بدیم، دقیقا وسط دریا، خارج از ایران رو نمایش میه روی نقشه!!
ممنون میشم راهنماییم کنید.
Files.rar location.rar
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.