mohamad.0085 0 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ با سلام من وقتی چیزی تو دیزاینر می زارم با دستگاه مچ نیست چکار کنم که توی همه ی دستگاه ها درست باشه مثلا من اون اندازه ای که می خوام باتن باشه رو تو دیزاینر میکشم تو دستگاه اجرا می کنم یه جور دیگست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
cris 17 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ تو designer scripts کداشونو مینویسی؟؟ مثلا : button1.SetLeftAndRight(0,100%x) button1.SetTopAndBottom(0,20%y) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohamad.0085 0 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ نه تو دیزاینر اسکریپت کدی نمی نویسم اگه بنویسم اوکی میشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
cris 17 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ بله برای اینکه تو همه اندازه ها درست در بیاد باید بنویسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohamad.0085 0
با سلام
من وقتی چیزی تو دیزاینر می زارم با دستگاه مچ نیست چکار کنم که توی همه ی دستگاه ها درست باشه
مثلا من اون اندازه ای که می خوام باتن باشه رو تو دیزاینر میکشم تو دستگاه اجرا می کنم یه جور دیگست
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.