MR.B4A 125 ارسال شده در 7 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد سلام به همه من یه برنامه دارم که شماره رو وارد میکنی و اگه شماره کاربر داخل جدول دیتابیس باشه، اجازه میده کاربر واردشه. اما نمیدونم چرا روی اندروید های 9 و بالاتر برنامه تا به خوندن فایل php میرسه، یهو کرش میکنه. این کدهای php م هست: <?php $con=new PDO('mysql:host=localhost;dbname=dbdivar;charset=utf8','root',''); if(isset($_POST['number'])) { $user_old=$con->query('select count(id) from tbl_reg where number="'.$_POST['number'].'"'); $c=$user_old->fetch()['count(id)']; if($c>0){ $up_user=$con->query('select count(id) from tbl_reg where number="'.$_POST['number'].'"'); $c=$up_user->fetch()['count(id)']; if($c>0){ echo 'ok'; }else{ echo 'warning1'; } }else{ echo 'warning2'; } } ?> با زمپ سرور دارم تست میکنم من مطمئنم که مشکل از سمت بیسیکم نیست. ممنون میشم اساتید بگن که آیا این فایل مشکلی داره یا نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 7 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد اتفاقا مشکل از سمت b4a هست. کد زیر رو به منیفست اضافه کنید SetApplicationAttribute(android:usesCleartextTraffic, "true") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
MR.B4A 125
سلام به همه
من یه برنامه دارم که شماره رو وارد میکنی و اگه شماره کاربر داخل جدول دیتابیس باشه، اجازه میده کاربر واردشه.
اما نمیدونم چرا روی اندروید های 9 و بالاتر برنامه تا به خوندن فایل php میرسه، یهو کرش میکنه.
این کدهای php م هست:
با زمپ سرور دارم تست میکنم
من مطمئنم که مشکل از سمت بیسیکم نیست.
ممنون میشم اساتید بگن که آیا این فایل مشکلی داره یا نه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.