ببخشید من یک ریسایکلر ویو دارم که داخل هر آیتمش یک پنل هست.
و داخل هر پنل یک ایمیج ویو.
من با استفاده از کتابخانه Picasso تصاویر رو به صورت آنلاین در ایمیج ویو قرار میدم.
مشکلی که دارم اینه که من میخوام به گوشه های ایمیج ویو انحنا بدم ولی اصلا نمیشه.
قبلا با تابع زیر به هر ویویی که میخواستیم انحنا میدادیم.
Sub setCornerRadius(v AsView,Rx_TopLeftAsFloat,Ry_TopLeftAsFloat,Rx_TopRightAsFloat,Ry_TopRightAsFloat,Rx_BottomRightAsFloat,Ry_BottomRightAsFloat,Rx_BottomLeftAsFloat,Ry_BottomLeftAsFloat)Dim jo AsJavaObject= v.BackgroundIf v.BackgroundIsColorDrawableOr v.BackgroundIsGradientDrawableThen
jo.RunMethod("setCornerRadii",ArrayAsObject(ArrayAsFloat(Rx_TopLeft,Ry_TopLeft,Rx_TopRight,Ry_TopRight,Rx_BottomRight,Ry_BottomRight,Rx_BottomLeft,Ry_BottomLeft)))EndIfEndSub
ولی این تابع رویش ایمیج ویو و مخصوصا تصاویر دریافتی به صورت url کار نمیکنه و خطا میداده.
از اساتید ممنون میشم راهنماییم کنن. خیلی وقته اینه مشکل رو دارم و نتونستم براش راهکاری پیدا کنم.
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید.
اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.
سوال
Amir - B 185
سلام دوستان وقت بخیر
ببخشید من یک ریسایکلر ویو دارم که داخل هر آیتمش یک پنل هست.
و داخل هر پنل یک ایمیج ویو.
من با استفاده از کتابخانه Picasso تصاویر رو به صورت آنلاین در ایمیج ویو قرار میدم.
مشکلی که دارم اینه که من میخوام به گوشه های ایمیج ویو انحنا بدم ولی اصلا نمیشه.
قبلا با تابع زیر به هر ویویی که میخواستیم انحنا میدادیم.
ولی این تابع رویش ایمیج ویو و مخصوصا تصاویر دریافتی به صورت url کار نمیکنه و خطا میداده.
از اساتید ممنون میشم راهنماییم کنن. خیلی وقته اینه مشکل رو دارم و نتونستم براش راهکاری پیدا کنم.
ممنون از راهنمایی تون
@محمدرضا شاهپیری
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.