msajad 501 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان ایا راهی هست که بشه کتابخانه های موجود رو دست کاری کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ سلام . فایل xml رو با نت پد هم می شه. اما فایل jar رو رو باید با نرم افزار خاصی باز کرد. بله امکانش هست ولی من همین قدر اطلاع دارم . فایل XML رو که گفتم با Notepad باز می شه با Notepad++ و نرم افزاری های ویرایشگر هم باز خواهد شد . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ سلام . فایل xml رو با نت پد هم می شه. اما فایل jar رو رو باید با نرم افزار خاصی باز کرد. بله امکانش هست ولی من همین قدر اطلاع دارم . فایل XML رو که گفتم با Notepad باز می شه با Notepad++ و نرم افزاری های ویرایشگر هم باز خواهد شد اینو خودم میدونم منظورم همون فایل jar بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ میتونید با Winrar بازش کنین . بعد با Notepad ++ باز کنید فایلا را و ویرایش کنید .البته یک سری تغییرات باید در xml هم وارد شود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ میتونید با Winrar بازش کنین . بعد با Notepad ++ باز کنید فایلا را و ویرایش کنید .البته یک سری تغییرات باید در xml هم وارد شود منظورتون همون فایل jar هست دیگه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ منظورتون همون فایل jar هست دیگه؟ بله . البته این یک روش تست نشدست چون شخصا درباره دوباره پک کردنش نظری ندارم . بازم بد نیست امتحان کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ الان با win rar باز کردم داخلش یه فایل با پسوند class بود با Notepad باز کردم فایل به هم ریخته بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ الان با win rar باز کردم داخلش یه فایل با پسوند class بود با Notepad باز کردم فایل به هم ریخته بود کتابخانه را بدید ببینم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ کتابخانه InAppBilling3 هست با کمی جست وجو فهمیدم که کتابخانه بازار همین کتابخانه هست که ویرایش شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ از این سایت استفاده کنید . فایلای class را بدید بهش http://www.javadecompilers.com/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ سلام آقای ارانی سایتی که دادید درست کار کرد . خیلی جالب بود. من کتابخانه AsanLabelSetting رو دیکامپایل کردم .: این هم لینک صفحه کد ها : http://www.javadecompilers.com/result?currentfile=b4a/example/asanlabelsetting.java راستی من هم به این نتیجه رسیدم که کتابخانه پرداخت درون برنامه ای همون تغییر داده InAppBilling3 هست . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ ممنون حالا چه جور دوباره تبدیل کنم به کتابخانه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ ممنون حالا چه جور دوباره تبدیل کنم به کتابخانه؟ دوستان کمک کنید اگه بتونم کتابخانه درون پرداخت بازار رو رایگان میزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ دوستان کمک کنید اگه بتونم کتابخانه درون پرداخت بازار رو رایگان میزارم ماشالا بچه ها پشتکار خوبی دارن... یکی مثل من باس چند روز وقت بزاره کتابخونه درون پرداخت بازار رو بنویسه بعد دوستان در پی تغییر کد و رایگان گذاشتنش هستن در ضمن تمامی کتابخونه های درون پرداخت های مختقلف طبق آموزش خود ارل و با کمک گرفتن از کتابخونه Inappbilling خود b4a (که برای مارکت google ) ساخته میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.