hossein7 82 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ بروبچ من اموزش ویدیویی تگ و سندر مدیریت دیدم خوب بعد کامل فهمیدم که چیکار باید کرد ولی میخوام متن داخل دیتابسم به اشتراک بزارم میاد آخرین مطلب رو به اشتراک میزاره به نظرتون مشکلش چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein7 82 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ عکسش رو فرستادم کجاش مشکل داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ داداش من شما اومدی متن رو گرفتی ریختی توی متغیر text بعد اومدی label1.text رو share کردی ! !! تو خط 57 به جای label1.text اینو بزار : text لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein7 82 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ ممنون از راهنماییت الان همین کارو کردم ولی دیگه روی هر اسمی کلیک کردم هیچی برای اشتراک گذاری نیاورد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ ممنون از راهنماییت الان همین کارو کردم ولی دیگه روی هر اسمی کلیک کردم هیچی برای اشتراک گذاری نیاورد intent اشتراک گذاری اجرا شد ولی چیزی share نشد ؟ پس مشکل از query که متنرو درست نگرفتین از دیتابیس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein7 82 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اره اجرا شد ولی هیچی نمایش نداد کل کد ها رو بهتون بدم ببینید کجاش مشکل داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ برای دیدن فایل پیوست اول نیازه که شما فایل رو پیوست کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hossein7 82
بروبچ من اموزش ویدیویی تگ و سندر مدیریت دیدم خوب بعد کامل فهمیدم که چیکار باید کرد ولی میخوام متن داخل دیتابسم به اشتراک بزارم میاد آخرین مطلب رو به اشتراک میزاره
به نظرتون مشکلش چیه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.