DexterFstone 396 ارسال شده در شنبه در ۰۶:۳۴ اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در ۰۶:۳۴ سلام من هرچی تلاش میکنم نمیتونم فایل aidl وارد اندروید استودیو کنم اکثر آموزش ها ک دیدم مال اندروید استودیو های قدیمی هستش و مراحلش ب این صورته یک پوشه به اسم aidl ایجاد کنید، یک پکیج به آن اضافه کنید، فایل کپی کنید ولی مسئله اینجاست وقتی پوشه را ایجاد میکنم اصن نمایش داده نمیشه، اگر نمایش داده بشه گزینه add package نداره ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در شنبه در ۱۹:۱۷ اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در ۱۹:۱۷ ۴ ساعت قبل، DexterFstone گفته است: خاموش هستش من میخواستم ایمپورت کنم چون هنوز برخی اژ قابلیت های بازار و مایکت روی فایل aidl هستن خط زیر رو اضافه کنید به گریدل احتمالا اکی میشه buildFeatures { aidl = true } 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در شنبه در ۱۰:۱۲ اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در ۱۰:۱۲ در ۱۴۰۳/۸/۲۷ در ۰۶:۳۴، DexterFstone گفته است: سلام من هرچی تلاش میکنم نمیتونم فایل aidl وارد اندروید استودیو کنم اکثر آموزش ها ک دیدم مال اندروید استودیو های قدیمی هستش و مراحلش ب این صورته یک پوشه به اسم aidl ایجاد کنید، یک پکیج به آن اضافه کنید، فایل کپی کنید ولی مسئله اینجاست وقتی پوشه را ایجاد میکنم اصن نمایش داده نمیشه، اگر نمایش داده بشه گزینه add package نداره ممنون میشم راهنمایی کنید درود. خود اندرویداستودیو گزینه ساخت aidl داره. تست کردید اونو؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 DexterFstone 396 ارسال شده در شنبه در ۱۵:۰۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در ۱۵:۰۶ ۴ ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است: درود. خود اندرویداستودیو گزینه ساخت aidl داره. تست کردید اونو؟ خاموش هستش من میخواستم ایمپورت کنم چون هنوز برخی اژ قابلیت های بازار و مایکت روی فایل aidl هستن نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 DexterFstone 396 ارسال شده در دیروز در ۰۹:۳۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در ۰۹:۳۰ ۱۴ ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است: خط زیر رو اضافه کنید به گریدل احتمالا اکی میشه buildFeatures { aidl = true } ممنون استاد خیلی لطف کردید من موندم چرا توی هیچ سایتی به چنین چیزی اشاره نکرده بود نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
DexterFstone 396
سلام
من هرچی تلاش میکنم نمیتونم فایل aidl وارد اندروید استودیو کنم اکثر آموزش ها ک دیدم مال اندروید استودیو های قدیمی هستش و مراحلش ب این صورته
یک پوشه به اسم aidl ایجاد کنید، یک پکیج به آن اضافه کنید، فایل کپی کنید
ولی مسئله اینجاست وقتی پوشه را ایجاد میکنم اصن نمایش داده نمیشه، اگر نمایش داده بشه گزینه add package نداره
ممنون میشم راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.