shahriar 408 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ کل سایتو زیرو رو کردم ولی هیچی در باره ساخت تایتل بار پیدا نکردم . تازه کارم کمکم کنید ممنون میشم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ خیلی ممنون پژمان جان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ خیلی ممنون پژمان جان دوست عزیز! لطفا از اسپم دادن خود داری کنید و از دکمه "پسندیدم" استفاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ ببخشید همین امروز عضو شدم با قوانین آشنا نیستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/4033-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D9%84-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pmtweb 38 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ شما میتونید تایتل بار رو با برنامه پینت یا فتوشاپ روی تصویر زمینه برنامه تون سوار کنید یا اینکه میتونید با یه ایمیج و یه لیبل توی خود محیط بیسیک درست کنید که من بهتون پیشنهاد میکنم که همون راه اولو انتخاب کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ شما یه تاپیک دیگه هم ایجاد کرده بودید در این مورد که حذف شد. همین امروز آموزش ساختش رو میذارم. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahriar 408
کل سایتو زیرو رو کردم ولی هیچی در باره ساخت تایتل بار پیدا نکردم . تازه کارم کمکم کنید ممنون میشم .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.