alis625324 29 ارسال شده در 29 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر سلام بچه ها وقت بخیر ی پلیر دارم میخام دکمه ی پخش 2x هم براش بذارم اما هرچی میگردم بین کتابخانه های مختلف پیدا نمیکنم کتابخانه ای رو که تغییر سرعت داشته باشه،توی چت جیپتی و... معرفی کردن مثلا exoPlayer رو و... ولی دستوری برای تغییر سرعت ندارن،،،ممنون از راهنمایتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,631 ارسال شده در 30 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر در ۱۴۰۴/۲/۱۰ در 01:03، alis625324 گفته است: سلام بچه ها وقت بخیر ی پلیر دارم میخام دکمه ی پخش 2x هم براش بذارم اما هرچی میگردم بین کتابخانه های مختلف پیدا نمیکنم کتابخانه ای رو که تغییر سرعت داشته باشه،توی چت جیپتی و... معرفی کردن مثلا exoPlayer رو و... ولی دستوری برای تغییر سرعت ندارن،،،ممنون از راهنمایتون دود از چه پلیری استفاده میکنید؟ چون پلیر پیش فرض اندروید خودش داره این قابلیتو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alis625324 29 ارسال شده در 1 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد 15 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است: دود از چه پلیری استفاده میکنید؟ چون پلیر پیش فرض اندروید خودش داره این قابلیتو سلام تشکر از پاسختون MediaPlayer? توی متدهاش نیست تنظیم سرعت(نسخه b4a م هم ۱۳.۱۰) از کتابخانه exoPlayer(نسخه ۳) هم آمدم استفاده کنم نداشت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 208 ارسال شده در 3 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد در ۱۴۰۴/۲/۱۱ در 17:03، alis625324 گفته است: سلام تشکر از پاسختون MediaPlayer? توی متدهاش نیست تنظیم سرعت(نسخه b4a م هم ۱۳.۱۰) از کتابخانه exoPlayer(نسخه ۳) هم آمدم استفاده کنم نداشت سلام. اینو من تست نکردم، یه جا دیدم. ببینید کار میکنه: Sub Process_Globals Private exo As SimpleExoPlayer End Sub Sub Globals End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) If FirstTime Then exo.Initialize("exo") End If Dim filePath As String = File.Combine(File.DirAssets, "music.mp3") exo.Load(File.DirAssets, "music.mp3") exo.Play exo.SetPlaybackParameters(1.25, 1.0) ToastMessageShow("پخش آفلاین با سرعت 1.25 آغاز شد", False) End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) exo.Release End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alis625324 29 ارسال شده در 5 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد در ۱۴۰۴/۲/۱۳ در 08:16، MR.B4A گفته است: exo.SetPlaybackParameters(1.25, 1.0) سلام تشکر از وقتی ک گذاشتی نه متاسفانه کتابخانه همچین دستوری نداره توی b4a لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 208 ارسال شده در 6 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد 12 ساعت قبل، alis625324 گفته است: سلام تشکر از وقتی ک گذاشتی نه متاسفانه کتابخانه همچین دستوری نداره توی b4a با جاوا این کارو کنید ببینید میشه Sub SetPlaybackSpeed(player As SimpleExoPlayer, speed As Float) Dim jo As JavaObject = player Dim PlaybackParameters As JavaObject PlaybackParameters.InitializeNewInstance("com.google.android.exoplayer2.PlaybackParameters", Array(speed, 1.0)) jo.RunMethod("setPlaybackParameters", Array(PlaybackParameters)) End Sub If FirstTime Then exo.Initialize("exo") End If exo.Load(File.DirAssets, "music.mp3") exo.Play SetPlaybackSpeed(exo, 1.25) ' 👈 استفاده از تابع سفارشی برای تنظیم سرعت ToastMessageShow("پخش آفلاین با سرعت 1.25 آغاز شد", False) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrzad238 56 ارسال شده در 27 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد تازه اگر اینم جواب نداد میتونید از کد زیر تست کنید Private Sub SetSpeedPitch (Speed As Float, Pitch As Float) ExoPlayer.As(JavaObject).GetFieldJO("player").RunMethod("setPlaybackParameters", Array(CreatePlaybackParameters(Speed, Pitch))) End Sub Private Sub CreatePlaybackParameters(Speed As Float, Pitch As Float) As JavaObject 'Speed = Video Speed, Pitch = Audio Pitch (The factor by which the pitch of audio will be adjusted) Dim PlaybackParameters As JavaObject PlaybackParameters.InitializeNewInstance("androidx.media3.common.PlaybackParameters", Array(Speed, Pitch)) Return PlaybackParameters End Sub نحوه استفاده SetSpeedPitch(1.0, 1.0) 'Speed, Audio Pitch لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alis625324 29
سلام بچه ها وقت بخیر
ی پلیر دارم میخام دکمه ی پخش 2x هم براش بذارم اما هرچی میگردم بین کتابخانه های مختلف پیدا نمیکنم کتابخانه ای رو که تغییر سرعت داشته باشه،توی چت جیپتی و... معرفی کردن مثلا exoPlayer رو و... ولی دستوری برای تغییر سرعت ندارن،،،ممنون از راهنمایتون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.