chown 11 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ من خواستم فونت segoeuil.ttf رو واسه دکمه هام استفاده کنم. فونته جالبیه واسه تیترها ( الآن تو بیشتر طراحی ها ازش استفاده میشه ) 1. فونت رو تویه برنامه لود میکنم || تویه صفحه کدنویسی در قسمت پایین سمته راست رویه تبه Files کلیک کنید و بعد از اون روی Add Files و فونت خودتون رو انتخاب و لود کنید 2. تعریف متغیر از نوع Typeface || در قسمت Globals متغیری از نوع Typeface ایجاد میکنیم Dim seogo As Typeface 3. فونت رو به متغیر خودمون ربط میدیم || با نوشتن ابن کد در قسمت Activity_Create seogo=Typeface.LoadFromAssets("segoeuil.ttf") 4.نوع فونت رو بر روی شئ موجود || من بر روی یه دکمه اون رو قرار دادم توسط این کد در Activity_Create btn_about.Typeface=seogo توجه کنید که seogo فقط یک اسم هست. شما هر اسمی میتونین بزارین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کسری نعمتی مهمان ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ سلام و خسته نباشی و مرسی از آموزشت ولی قبلا این آموزش گذاشته شده و کامل تر.سو تفاهم نشه فقط اینو گفتم که آموزش جدید تو سایت بزارین.موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.