mamal00 11 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من اگه بخوام قابلیت زوم به برنامه اضافه کنم که مثلا متن های ریز تو برنامه رو نزدیک تر کنم چیکار باید بکنم؟یعنی باید از کتابخانه خاصی استفاده کنم؟؟ تو انجمن هم زیاد گشتم ولی چیزی پیدا نکردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ یه کتابخونه هست به اسم zoomactivity اما شانست هفته قبل پاکش کردم بزار میگردم اگر پیدا کردم برات میزارم البته گیر آوردنش خیلی سخته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamal00 11 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ یه کتابخونه هست به اسم zoomactivity اما شانست هفته قبل پاکش کردم بزار میگردم اگر پیدا کردم برات میزارم البته گیر آوردنش خیلی سخته دست درد نکنه منتظرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mamal00 11
سلام دوستان من اگه بخوام قابلیت زوم به برنامه اضافه کنم که مثلا متن های ریز تو برنامه رو نزدیک تر کنم چیکار باید بکنم؟یعنی باید از کتابخانه خاصی استفاده کنم؟؟
تو انجمن هم زیاد گشتم ولی چیزی پیدا نکردم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.