Majid.2019 4 ارسال شده در 14 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان درود بر دوستان و اساتید من یه برنامه دارم که میخوام از دیتا بیسم یه بک آپ آفلاین بگیرم ولی تو اندروید جدید خیلی مارو محدود کرده من چطوری باید کد بزنم که از محدودیت ها خارج نشه هم تو تمام گوشی ها درست کار کنه هم اندروید هم گیر نده داخل پوشه هایی پیش فرض مثل دانلود یا داکیومنت مشکبی ندارم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MR.B4A 208 ارسال شده در 15 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان سلام. متد بکاپ گرفتنتون به چه شکله که گیر میده؟! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Majid.2019 4 ارسال شده در 15 آبان سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان 2 ساعت قبل، MR.B4A گفته است: سلام. متد بکاپ گرفتنتون به چه شکله که گیر میده؟! از شیوه قبلی از دایرکت اینترنال کپی میگرفتم دایرکت روت اکستنال تو یه مسیر مشخص پیست میکردم یه جوری شده که خوده گوگل میگه این برنامه ویرویس نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MR.B4A 208 ارسال شده در 15 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان 5 ساعت قبل، Majid.2019 گفته است: از شیوه قبلی از دایرکت اینترنال کپی میگرفتم دایرکت روت اکستنال تو یه مسیر مشخص پیست میکردم یه جوری شده که خوده گوگل میگه این برنامه ویرویس از httpjob استفاده میکنید؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Majid.2019 4 ارسال شده در 16 آبان سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان در ۱۴۰۴/۵/۲۴ در 23:06، MR.B4A گفته است: از httpjob استفاده میکنید؟ انلاینش اوکیه من مشکلم رو افلاین میخوام رو یه پوشه خاص فایل بریزم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MR.B4A 208 ارسال شده در 16 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان 19 دقیقه قبل، Majid.2019 گفته است: انلاینش اوکیه من مشکلم رو افلاین میخوام رو یه پوشه خاص فایل بریزم ببینید در کل اندرویدهای جدید به برنامه نویس اجازه نمیده به راحتی و هرجای استورج که خواست فایل کپی کنه باید توی پوشه امن اندروید بریزی تا بدون خطا این کارو انجام بده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Majid.2019 4 ارسال شده در 18 آبان سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان در ۱۴۰۴/۵/۲۶ در 01:07، MR.B4A گفته است: ببینید در کل اندرویدهای جدید به برنامه نویس اجازه نمیده به راحتی و هرجای استورج که خواست فایل کپی کنه باید توی پوشه امن اندروید بریزی تا بدون خطا این کارو انجام بده خب پوشه امن اون داکیومنت یا پوشه دانلود حالا من چطوری باید این کد بنویسم داخل اینا بریزه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MR.B4A 208 ارسال شده در 20 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان در ۱۴۰۴/۵/۲۷ در 15:32، Majid.2019 گفته است: خب پوشه امن اون داکیومنت یا پوشه دانلود حالا من چطوری باید این کد بنویسم داخل اینا بریزه مسیر سیو فایل رو با ران تایم بدید rn.GetSafeDirDefaultExternal("") نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Majid.2019 4
درود بر دوستان و اساتید
من یه برنامه دارم که میخوام از دیتا بیسم یه بک آپ آفلاین بگیرم
ولی تو اندروید جدید خیلی مارو محدود کرده
من چطوری باید کد بزنم که از محدودیت ها خارج نشه هم تو تمام گوشی ها درست کار کنه
هم اندروید هم گیر نده
داخل پوشه هایی پیش فرض مثل دانلود یا داکیومنت مشکبی ندارم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.