fun_code 222 ارسال شده در 1 آذر اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر سلام دوستان مدتیه در محیط b4a گزینه sdk manager باز نمیشه. الان به ناچار بر اساس هشدار گوگل پلی targetSdkVersion رو روی 35 تنظیم کردم. اما اگر بدونید حتما باید در منیفست کد زیر رو نوشت که اپلیکیشن نره زیر منوی پیشفرض گوشی. <item name="android:windowOptOutEdgeToEdgeEnforcement">true</item> برای کامپایل خطا میگیرم که style attribute 'android:attr/windowOptOutEdgeToEdgeEnforcement' not found. چون باید در کانفیگ android.jar حتما android.jar api35 باشه. قبلا در گوگل فایل زیپ پیدا میشد و در پوشه platforms اکسترکت میکردم. الان هرچی میگردم پیدا نمیکنم. در اندروید استودیو هم سعی میکنم دانلود کنم اما بخاطر تحریم لیست رو نمیاره و یه بار آورد اما وسط دانلود متوقف شد و خطا داد و دیگه نشد. ممنون میشم راهنماییم کنید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 fun_code 222 ارسال شده در 1 آذر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر مشکل حل شد. از سایت رسمی android-36 رو دانلود کردم. 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fun_code 222
سلام دوستان
مدتیه در محیط b4a گزینه sdk manager باز نمیشه.
الان به ناچار بر اساس هشدار گوگل پلی targetSdkVersion رو روی 35 تنظیم کردم.
اما اگر بدونید حتما باید در منیفست کد زیر رو نوشت که اپلیکیشن نره زیر منوی پیشفرض گوشی.
<item name="android:windowOptOutEdgeToEdgeEnforcement">true</item>
برای کامپایل خطا میگیرم که style attribute 'android:attr/windowOptOutEdgeToEdgeEnforcement' not found.
چون باید در کانفیگ android.jar حتما android.jar api35 باشه.
قبلا در گوگل فایل زیپ پیدا میشد و در پوشه platforms اکسترکت میکردم.
الان هرچی میگردم پیدا نمیکنم.
در اندروید استودیو هم سعی میکنم دانلود کنم اما بخاطر تحریم لیست رو نمیاره و یه بار آورد اما وسط دانلود متوقف شد و خطا داد و دیگه نشد.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.