FarzamPlus 1 ارسال شده در 16 آذر اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر درود بر دوستان عزیز خسته نباشید. من یه برنامه فال دارم مینویسم. میخوام فونتش مثلا وقتی توی تبلت هست اندازه عرض تبلت باشه، توی گوشی هست اندازه گوشی باشه. مثلا من اندازه 25 میگیرم توی گوشی های کوچیک میره خط بعدی حالت نصفه نصفه میوفته . توی سایت هرچی گشتم چیزی ندیدم... کد هست که ارتفاع متن رو میگیره و تنظیم میکنه و از حالت اسکرول خارج میشه . متن من خطی هستش و اسکرول میشه . نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 محمدرضا شاهپیری 5,631 ارسال شده در 18 آذر اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر درود راه درست و اصولیش کتابخونه زیر هست. https://github.com/intuit/sdp نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
FarzamPlus 1
درود بر دوستان عزیز خسته نباشید.
من یه برنامه فال دارم مینویسم.
میخوام فونتش مثلا وقتی توی تبلت هست اندازه عرض تبلت باشه، توی گوشی هست اندازه گوشی باشه.
مثلا من اندازه 25 میگیرم توی گوشی های کوچیک میره خط بعدی حالت نصفه نصفه میوفته .
توی سایت هرچی گشتم چیزی ندیدم...
کد هست که ارتفاع متن رو میگیره و تنظیم میکنه و از حالت اسکرول خارج میشه .
متن من خطی هستش و اسکرول میشه .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.