Nemesis 1,846 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان بنده بعد از نصب b4a 5.2 متوجه شدم UI Cloud کار نمیکه و اخطار registration Error میده که خودم فکر میکنم به خاطر کرک برنامه هست شما هم همین مشکل رو دارید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ سلام بله. پیشنهاد می کنم از نسخه جدید استفاده نکنید. چون خیلی مشکل داره که باید بر طرف شه. چه از طرف سازنده چه ک..ر..ک کننده ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ اون که درسته ولی در نسخه جدید و API 22 دسترسی هایه جالبی به کاربر داده که وقت کنم قسمتی از توضیحات گوگل رو ترجمه میکنم و اینجا میذارم و نکته جالبتر اینجاست که بعد از پرش روی دات نت مدریت رم هم بهتر شده از خو پلت فرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ اون که درسته ولی در نسخه جدید و API 22 دسترسی هایه جالبی به کاربر داده که وقت کنم قسمتی از توضیحات گوگل رو ترجمه میکنم و اینجا میذارم و نکته جالبتر اینجاست که بعد از پرش روی دات نت مدریت رم هم بهتر شده از خو پلت فرم ممنون میشه این تغییرات رو بگید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Nemesis 1,846
سلام دوستان بنده بعد از نصب b4a 5.2 متوجه شدم UI Cloud کار نمیکه و اخطار
registration Error میده که خودم فکر میکنم به خاطر کرک برنامه هست
شما هم همین مشکل رو دارید ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.