MR.B4A 246 ارسال شده در 5 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد سلام به همه من یه url دارم از پیکوفایل که میخوام وقتی برنامه باز شد فایل دانلود بشه اما مشکل خطای SSL دارم کسی کدی یا دستوری بلده که توی b4a امنیت چک نشه و مستقیم فایل دانلود شه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MR.B4A 246 ارسال شده در 15 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد کسی راه حلی نداره براش؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MR.B4A 246 ارسال شده در 15 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد من دانلود رو با استفاده از این کد انجام میدم Dim j As HttpJob j.Initialize("download", Me) j.Download(url) Sub JobDone (Job As HttpJob) ProgressBar1.Visible = False Label3.Visible = False ProgressBar1.Indeterminate = False If Job.Success Then Try Dim fileName As String = "web_search.jpg" Dim dest As String = rp.GetSafeDirDefaultExternal("") Dim out As OutputStream = File.OpenOutput(dest, fileName, False) File.Copy2(Job.GetInputStream, out) out.Close MsgboxAsync("دانلود انجام شد:" & CRLF & File.Combine(dest, fileName), "موفق") ' نصب APK بعد از دانلود Catch MsgboxAsync("خطا در ذخیره سازی: " & LastException.Message, "خطا") End Try Else MsgboxAsync("دانلود ناموفق: " & Job.ErrorMessage, "خطا") End If Job.Release End Sub و با این خطا مواجه میشم: از هوش مصنوعی پرسیدم میگه خطای امنیتیه حالا من میخوام بدون درنظر گرفتن امنیت دانلود انجام شه. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
MR.B4A 246
سلام به همه
من یه url دارم از پیکوفایل که میخوام وقتی برنامه باز شد فایل دانلود بشه اما مشکل خطای SSL دارم
کسی کدی یا دستوری بلده که توی b4a امنیت چک نشه و مستقیم فایل دانلود شه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.