msajad 501 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ کتابخانه getElemens قابلیت ها : دریافت کل متن html دریافت متن دریافت عکس کلیک کردن دکمه تغییر متن های موجود EditText ها در : id name classname دانلود کتابخانه+مثال : ورژن جدید جایگزین شد http://s6.picofile.com/file/8196319226/getElemens_lab_develop_by_msajad_.zip.html منتظر نظرات اتقادات و پیشنهادات شما دوستان عزیز هستم توجه کنید که این کتاب خانه نسخه اول است و ممکن است مشکلاتی داشته باشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ واقعا ممنون! خیلی دوست داشتم یک زود تر این کتابخونه رو درست کنه. چون خودم کلا کار با get element رو بلد نیستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ سلام با b4a نوشتید دیگه؟ چه قدر زمان گذاشتید روش؟ نمره به کتابخانه : 20 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ سلام با b4a نوشتید دیگه؟ چه قدر زمان گذاشتید روش؟ نمره به کتابخانه : 20 سلام بله با b4a نوشتم حدودا 40 دقیقه با مثال و تست کردن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ سلام. آفرین خوب بود... اتفاقا منم امروز داشتم به ساخت کتابخونه گت المنت فکر میکردم که بسازم خوبه و امکاناتش هم اضافه کنید و چیزای دیگه هم بهش بدید ، اگه کمک هم خواستین راجع به گت المنت میتونم کمکتون کنم ، مطمئن باشید خیلی ها نیاز دارن. فقط موقع ساخت کتابخونه ساب Procces Gloubals رو قبل sub یه Private بذارید تا ، این ساب دیده نشه تو کتابخونه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ سلام. آفرین خوب بود... اتفاقا منم امروز داشتم به ساخت کتابخونه گت المنت فکر میکردم که بسازم خوبه و امکاناتش هم اضافه کنید و چیزای دیگه هم بهش بدید ، اگه کمک هم خواستین راجع به گت المنت میتونم کمکتون کنم ، مطمئن باشید خیلی ها نیاز دارن. فقط موقع ساخت کتابخونه ساب Procces Gloubals رو قبل sub یه Private بذارید تا ، این ساب دیده نشه تو کتابخونه. چشم توی ورژن بعد این مشکلو حل میکنم فقط چیزدیگه به ذهنم نرسید بهش اضافه کنم اگه هست بگید اضافه کنم ازهمه دوستان هم میخوام یکی یکی تمام قابلیت ها رو چک کنن ببین مشکلی داره یا نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سلام ممنون از کتاب خونتون ولی من کتابخونه ی (web) رو ندارم میشه اونم قرار بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ کتاب خونه وب پیش فرضه بیسیکه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سلام ممنون از کتاب خونتون ولی من کتابخونه ی (web) رو ندارم میشه اونم قرار بدی webview کتابخونه نیست ، باید از طریق دیزاینر ، Add View ، وب ویو رو اضافه کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ ورژن جدید جایگزین شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ دوست خوبم مرسی بابت کتابخونه بی نظریت یه درخواست دارم ازتون آقای آقاخانی در وب سایتشون یه آموزش دارن به نام Alexa App خوب؟ این برنامه رتبه سنج سایت الکسا هستش که اسم سایت رو در تکس باکس میگیره و طبق اون اطلاعاتی رو از سایت الکسا دریافت و نمایش میده میتونید همچین کتابخونه ای رو بسازید ؟؟ از ابزار Regex بهره برده اوشون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ دوست خوبم مرسی بابت کتابخونه بی نظریت یه درخواست دارم ازتون آقای آقاخانی در وب سایتشون یه آموزش دارن به نام Alexa App خوب؟ این برنامه رتبه سنج سایت الکسا هستش که اسم سایت رو در تکس باکس میگیره و طبق اون اطلاعاتی رو از سایت الکسا دریافت و نمایش میده میتونید همچین کتابخونه ای رو بسازید ؟؟ از ابزار Regex بهره برده اوشون سلام اون اموزش رو دیدم و اون کار لقمه دور سر خودمون پیچوندنه!! همه چیزایی که دریافت کردن کلاس داشت پس میشه با همین کتابخونه دریافتش کرد!! اگر هم جایی نیاز به اون روش داشتید با همین کتاب خونه کل متن رو دریافت کنید و با روش دریافت کد کپچا که اقای ایزدی توی اموزش گت المت گذاشتن دریافت کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ دوست خوبم مرسی بابت کتابخونه بی نظریت یه درخواست دارم ازتون آقای آقاخانی در وب سایتشون یه آموزش دارن به نام Alexa App خوب؟ این برنامه رتبه سنج سایت الکسا هستش که اسم سایت رو در تکس باکس میگیره و طبق اون اطلاعاتی رو از سایت الکسا دریافت و نمایش میده میتونید همچین کتابخونه ای رو بسازید ؟؟ از ابزار Regex بهره برده اوشون سلام. سورس دریافت رتبه الکسا سایت رو گذاشته بودم که. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ سلام. سورس دریافت رتبه الکسا سایت رو گذاشته بودم که. بله دوست نازنینم در جریان هستم ، ولی اون تو ذهنم مونده بود من یه درخواست دارم از شما http://www.iranjib.ir/showgroup/83/%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D9%84%D8%AD-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C/ من میخوام تمام مقادیر جدولهای وسط ستون رو در لیست بصورت عنوان و قیمت نشون بدم. هیچ کس هم تا الان تو این زمینه کمکم نکرده همه میگید برو دنبالش اگر مشکل داستی بیا مطرح کن من تو این زمینه زیاد وارد نیستم اگر بشه اون اصل کد رو تست کنید ممنون میشم سلام اون اموزش رو دیدم و اون کار لقمه دور سر خودمون پیچوندنه!! همه چیزایی که دریافت کردن کلاس داشت پس میشه با همین کتابخونه دریافتش کرد!! اگر هم جایی نیاز به اون روش داشتید با همین کتاب خونه کل متن رو دریافت کنید و با روش دریافت کد کپچا که اقای ایزدی توی اموزش گت المت گذاشتن دریافت کنید http://www.iranjib.ir/showgroup/83/%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D9%84%D8%AD-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C/ مثلآ میشه مقادیر جدولهای وسط رو به صورت مقادیر دریافت کرد و در لیست مرتب نشون داد ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ بله اگه سورس سایت رو ببینید در کلاس 3entry entryrtl مقادیر موجود هست شما کل متن سایت رو بگیر و با تابع جست و جو بگرد این تابع رو پیدا کن و اطلاعات مورد نظرت رو بکش بیرون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Arrow891 10 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ سلام خیلی عالیه،فقط اگه میشه یه توضیح کوچیک بدید که مثلا چطور با این کتبخونه کل سورس گرفته بشه و تو یه ادیت تکست نشون داده بشه-فقط می خوام ببینم چطور ازین کتابخونه استفاده کنم مرسیییی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ شما با خوصویت getouterHTML میتونید کل متن html رو دریافت کنید . get.getouterHTML("get_all") Sub get_all(matn As String) edtext.text=matn End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ بله دوست نازنینم در جریان هستم ، ولی اون تو ذهنم مونده بود من یه درخواست دارم از شما http://www.iranjib.ir/showgroup/83/%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D9%84%D8%AD-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C/ من میخوام تمام مقادیر جدولهای وسط ستون رو در لیست بصورت عنوان و قیمت نشون بدم. هیچ کس هم تا الان تو این زمینه کمکم نکرده همه میگید برو دنبالش اگر مشکل داستی بیا مطرح کن من تو این زمینه زیاد وارد نیستم اگر بشه اون اصل کد رو تست کنید ممنون میشم http://www.iranjib.ir/showgroup/83/%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D9%84%D8%AD-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C/ مثلآ میشه مقادیر جدولهای وسط رو به صورت مقادیر دریافت کرد و در لیست مرتب نشون داد ؟؟؟ سلام دوست عزیز من با مدیر سایت صحبت کردم ایشون از استفاده از اطلاعت سایت بابت ساخت اپ ناراضی بودن و اجازه نمیدادن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
marius 23 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان چجوی با این کتابخونه class رو بگبرم getbyclass زدم جواب نداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ کلاس ها چون تکی نیستن باید شماره ایندکس هم وارد کنید یعنی چندمین باره که تو کد استفاده شده از این کلاس .به صورت کلی کد جاوا اسکریپتش WebViewExtras1.executeJavascript(WebView1,"B4A.CallSub('name_sub', true, document.getElementsByClassName('class')[number].innerText)") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.