shahriar 408 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ سلام به تمامیه دوستان من چنتا پنل تو لایوتم قرار دادم میخوام با اسکرول کردن بالا و پایین بیان . راهنماییم کنین ممنون میشم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr_marashi 2 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۶ سلام دوستان چطور میشه اسکرول کردنه اسکرول ویو رو فعال یا غیر فعال کنیم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۶ در 57 دقیقه قبل، mr_marashi گفته است : سلام دوستان چطور میشه اسکرول کردنه اسکرول ویو رو فعال یا غیر فعال کنیم؟ دوست گرامی تاپیک جدید بزن ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ دوست عزیز تو انجمن سرچ کنید اموزش اسکرول ویو هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ راستی من وقتی تو دیزاین اسکریپ کد زیرو مینویسم از بالا درست کار میکنه ولی از پایین مثل دصدی که دادم نمیشه (ScrollView1.SetLeftAndRight(0,100%x (ScrollView1.SetTopAndBottom(7%y,100%y اینجوری میشه : قسمت سفید اسکرول ویو هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/29-scroll-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D9%87-layout/ با کمی تغییر به چیزی که میخوایید میرسید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/29-scroll-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D9%87-layout/ با کمی تغییر به چیزی که میخوایید میرسید ممنون میتونی بگی چه چیزایی رو باید تغییر بدم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ ممنون میتونی بگی چه چیزایی رو باید تغییر بدم ؟ عزیز شما خودتون یکم تلاش کنید ببینید میتونید کاری بکنید یانه. بعد اکه سوالی داشتین توی همون تاپیک مربوط به همون سورس مطرح کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ ممنون نمیخواد توضیح بدی خودم فهمیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahriar 408
سلام به تمامیه دوستان
من چنتا پنل تو لایوتم قرار دادم میخوام با اسکرول کردن بالا و پایین بیان .
راهنماییم کنین ممنون میشم .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.