Assassin-Wolf 13 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ سلام . بنده خیلی تازه کارم . برا همین این مشکلات رو دارم من میخوام رنگ BG خودم رو عوض کنم و به جای Red و Blue و از این جور حرف ها از ARGB با RGB استفاده کنم استادان اگه وقت دارید . آموزش قرار دادن عکس به جای BG هم قرار بدید ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ Colors.ARGB(A,R,G,B) اینزوری میتونی برادر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Assassin-Wolf 13 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ @Nemesis این کدی که گفتید رو به این صورت وارد کردن اما هیچ تغییری نکرد Colors.ARGB(255,255,99,71) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ رنگ: Activity.Color=Colors.Red پس زمینه عکس: Activity.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"ax.png")) عکستون رو تو پشه Files پروژتون بریزید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ شما باید اونو نسبت بدی به این صورت Activity.Color = Colors.ARGB(255,255,99,71) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Assassin-Wolf 13
سلام . بنده خیلی تازه کارم . برا همین این مشکلات رو دارم
من میخوام رنگ BG خودم رو عوض کنم و به جای Red و Blue و از این جور حرف ها از ARGB با RGB استفاده کنم
استادان اگه وقت دارید . آموزش قرار دادن عکس به جای BG هم قرار بدید ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.