abiii 10 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ سلام میخواستم تو برنامه یه کلید داشته باشم که با زدن اون برنامه دفترچه تلفن گوشی باز بشه و با انتخاب یه شماره به برنامه برگرده. دقت کنید برای مخاطبین چند شماره ایی چند بار اسمشون رو نشون میده. با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran901 41 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ این کد توی ایمولاتور خوب کار می کنه ولی روی گوشی کار نمیکنه کسی راه دیگه ای بلد نیست ؟ رو گوشی من تست کردم کار میکنه ولی واسه من مرتب به out of memory میخورم شاید به خاطر رم 512 گوشیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ سلام منم دقیقا سوال همین دوستمون رو دارم در ضمن s در این کد هم ارور میده. [b][color=#000000][color=#0000BB]Sub ion_Event [/color][color=#007700]([/color][color=#0000BB]MethodName [/color][color=#007700]As [/color][color=#0000BB]String[/color][color=#007700], [/color][color=#0000BB]Args[/color][color=#007700]() As [/color][color=#0000BB]Object[/color][color=#007700]) As [/color][color=#0000BB]Object [/color][color=#007700]If [/color][color=#0000BB]Args[/color][color=#007700]([/color][color=#0000BB]0[/color][color=#007700]) = -[/color][color=#0000BB]1 Then [/color][color=#DD0000]'resultCode = RESULT_OK Dim i As Intent = Args(1) s.Initialize(i) Log(s.FirstName) Log(get(s.FirstName)) End If Return Null End Sub Sub get(name As String) As String Dim num As String Dim con As Contacts2 Dim l As List l = con.GetAll(True,False) For i = 0 To l.Size - 1 Dim co As Contact co = l.Get(i) If co.DisplayName == name Then num = co.PhoneNumber End If Next Return num End Sub [/color][/color][/b] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ سلاماین چیزی که شما میخوای خود Contact نیست چیزیه به نام contact picker که یه نمونه سورس نوشتم که id شماره انتخاب شده رو بت میده بقیش دیگه دست خودت *vibre* با سلام خیلی کد خوب و جالبی بود فقط یه سوال چه جوری میشه یکی از مخاطب ها رو انتخاب کرد و داخل یک EditText بیاریم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ با این کد میتونی مخاطبین رو تو یه لیست بیاری Sub cont Dim co As Contacts Dim list1 As List list1 = co.GetAll For i = 0 To list1.Size -1 Dim conc As Contact conc = list1.Get(i) Dim dn As String = conc.DisplayName Dim num As String = conc.PhoneNumber 'ela akhar Next End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abiii 10 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ با تشکر از اقا فرزاد ولی من میخواستم بوسیله دفترچه تلفن خود گوشی شماره رو انتخاب کنه. چون سرعت بیشتری داره. این تیکه کد بسته به تعداد مخاطبین سرعت پایینی داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nofeel 15 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اقا کسی نیست به داد ما برسه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nofeel 15 ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام ببخشید دوستان پیام داده بودن قبل از من میخواستم درمورد اینکه روی مخاطب بزنیو شماره یا اسمشو بیاره توی edittext چه کار باید انجام بدیم ممنون میشم کمک کنید در این مورد یا نمونه سورسی بزارید تا مشکل من حل بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام. اینکه بخوایید روی یک دکمه ای توی برنامتون کخاطبین رو باز کنید باید به وسیله اینتنت StartActivity کنید. ولی حالتی که دوستان میخوان که رو ی مخاطب کلیک کنیم توی برنامه ببینیم باید بگم شما باید مخاطبین رو توی گوشیتون توی لیست ویو نمایش بدید و به نسبت چیزی که میخوایید مقدار برگشتی بدید به لیست ویو و هرجا که دوست دارید نمایش بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nofeel 15 ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میشه در این باره کمک کنید من دانش زیادی از برنامه نویسی ندارم خب شما میگید که باید توی لیست ویو نمایش داده بشه و وقتی روی ایتم های لیست کلیک میشه داخل ادیت تکست نمایش داده بشه خب اگر برای شما ممکنه یک نمونه سورس بهم بدید برنامه ای که دارم مینویسم یه بخشیش قراره که کاربر برنامه شماره های داخل گوشیشو انتخاب کنه بیاد داخل edittext لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nofeel 15 ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آقا مجید میتونید نمونه سورس بدید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ سلام این چیزی که شما میخوای خود Contact نیست چیزیه به نام contact picker که یه نمونه سورس نوشتم که id شماره انتخاب شده رو بت میده بقیش دیگه دست خودت *vibre* contact picker.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ اینم کتابخونه برای گرفتن نام از contact picker هر کاری کردم نشد شماره رو هم بگیرم واشه گرفتن شماره از کتابخونه phone خوده b4a استفاده میشه اینم نمونه Sub ion_Event (MethodName As String, Args() As Object) As Object If Args(0) = -1 Then 'resultCode = RESULT_OK Dim i As Intent = Args(1) s.Initialize(i) Log(s.FirstName) Log(get(s.FirstName)) End If Return Null End Sub Sub get(name As String) As String Dim num As String Dim con As Contacts2 Dim l As List l = con.GetAll(True,False) For i = 0 To l.Size - 1 Dim co As Contact co = l.Get(i) If co.DisplayName == name Then num = co.PhoneNumber End If Next Return num End Sub شاید این کد رو ببینین گیج کننده باشه اما با دیدن سورس کد بالا به خوبی متوجه میشین UltraContact.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ با این کد میتونی مخاطبین رو تو یه لیست بیاری Sub cont Dim co As Contacts Dim list1 As List list1 = co.GetAll For i = 0 To list1.Size -1 Dim conc As Contact conc = list1.Get(i) Dim dn As String = conc.DisplayName Dim num As String = conc.PhoneNumber 'ela akhar Next End Sub این کد توی ایمولاتور خوب کار می کنه ولی روی گوشی کار نمیکنه کسی راه دیگه ای بلد نیست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
abiii 10
سلام
میخواستم تو برنامه یه کلید داشته باشم که با زدن اون برنامه دفترچه تلفن گوشی باز بشه و با انتخاب یه شماره به برنامه برگرده. دقت کنید برای مخاطبین چند شماره ایی چند بار اسمشون رو نشون میده. با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
13 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.