shahriar 408 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ سلام به تمامی دوستان و اساتید میخواستم بدونم میشه یه فایل pdf رو تو برنامه لود کرد یا نه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ این هم کتابخانه b4apdfveiwer : دانلود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ من یک کتابخانه دارم که آخر اسمش نوشته PDF ! ( اسمش یادم نیست ) ولی باهاش کار نکردم. اگر خواستید در اولین فرصت قرار میدم ( فردا ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ من منتظرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kurd98 50 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ بله میتونید لود کنید ولی من تا کتابخانه دارم ولی باهاشون کار نکردم میتونید ببینید شاید به کارتون اومد: http://s6.picofile.com/file/8195371834/Libraries_Pdf_viewer_Pdf_writer.rar.html موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saidgta 0 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۶ متاسفانه همه موارد مشکل دارن؛ کسی راه حل بهتری نداره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد حائری 180 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۶ در 46 دقیقه قبل، saidgta گفته است : متاسفانه همه موارد مشکل دارن؛ کسی راه حل بهتری نداره؟ درود ایت تاپیک مربوط به دوساله پیشه شما یک تاپیک جدید بزن و مشکلتو مطرح کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahriar 408
سلام به تمامی دوستان و اساتید
میخواستم بدونم میشه یه فایل pdf رو تو برنامه لود کرد یا نه ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.