afraz11 246 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ دوستان آیا کسی آموزشی چیزی در این مورد داره اگه کسی داره دریغ نکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اولا که کتابخانه موردنظر شما برای بیسیک هست که باید از طراحش بخرید دوما تبدیل کتابخانه ها نیازمند داشتن اشنایی با جاوا هست سوما اقای فرقانی درست میگن شما باید جستجو کنید یه ویدیو هست که خود ارل ساخته در همین خصوص لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اولا که کتابخانه موردنظر شما برای بیسیک هست که باید از طراحش بخرید دوما تبدیل کتابخانه ها نیازمند داشتن اشنایی با جاوا هست سوما اقای فرقانی درست میگن شما باید جستجو کنید یه ویدیو هست که خود ارل ساخته در همین خصوص خوب شما که جستجو کردی پیدا کردی برا ما هم بزار چیزی ازت کم نمیشه ها لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اولا که کتابخانه موردنظر شما برای بیسیک هست که باید از طراحش بخرید دوما تبدیل کتابخانه ها نیازمند داشتن اشنایی با جاوا هست سوما اقای فرقانی درست میگن شما باید جستجو کنید یه ویدیو هست که خود ارل ساخته در همین خصوص در ضم میشه بگید من کتابخونه پولی بیسیک رو از کجا باید بخرم به جز سایت بیسیک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ آره آخه این کتابخونه ای که من میگم رو کسی نداره اسم کتابخونه UltimateListView داری آیا دوستان لطفا یکی راهنمایی کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ آقای ایزدی شما چنین چیزی بلدید خواهشا هر کی بلده آموزش بده (حالا به صورت پولی هم شد مشکلی نیست ولی آموزش بده) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ شما آموزش ساخت کتابخانه با Eclipse رو ببینید . جستجو کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ شما آموزش ساخت کتابخانه با Eclipse رو ببینید . جستجو کنید . من آموزش ساخت کتابخونه رو نمیخوام عزیز من آموزش تبدیل کتابخونه Eclipse به کتابخونه بیسیک رو میخوام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ من آموزش ساخت کتابخونه رو نمیخوام عزیز من آموزش تبدیل کتابخونه Eclipse به کتابخونه بیسیک رو میخوام منظورتون کتابخانه ای کع با اکلیپس نوشتید رو می خواید به بیسیک تبدیل کنید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ منظورتون کتابخانه ای کع با اکلیپس نوشتید رو می خواید به بیسیک تبدیل کنید ؟ نه منظورم اینکه کتابخونه های که برای اکلیپس نوشته شدن رو به کتابخونه بیسیک تبدیل کرد امکانش هست ولی متاسفانه کسی توضیح نمیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kurd98 50 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ دوستان آیا کسی آموزشی چیزی در این مورد داره اگه کسی داره دریغ نکنه شما چه کتابخانه ای میخواید واسه بیسیک فور اندروید اسمشو یان کارشو بگید اگه داشتم بدم بهتون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
afraz11 246
دوستان آیا کسی آموزشی چیزی در این مورد داره اگه کسی داره دریغ نکنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.