majid08 266 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سلام من این لیست ویو رو دارم میخام اگه عدد توی دیتابیس 1 بود همه رو نشون بده اگه 0 بود 1 کی رو نشون بده لیست ویو رو دستی خودم نوشتنم و توی دیتابیس یه ستون دارم بنام neshan l.AddSingleLine2(" 1","0") l.AddSingleLine2(" 2","1") l.AddSingleLine2(" 3","2") l.AddSingleLine2(" 4","3") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سلام میتونی همچین کدی رو بنویسی:نکته:زمانی که فیلدت از نوع String بود از GetString استفاده کن. Dim Cr As Cursor Cr = SQL.ExecQuery("SELECT * FROM Tbl) If Cr.GetString("neshan") = "0" Then List.AddSingleLIne("Sinle Item") Else If Cr.GetString("neshan") = "1" Then List.AddSingleLine("1") List.AddSingleLine("2") List.AddSingleLine("3") List.AddSingleLine("4") End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majid08 266
سلام من این لیست ویو رو دارم میخام اگه عدد توی دیتابیس 1 بود همه رو نشون بده اگه 0 بود 1 کی رو نشون بده
لیست ویو رو دستی خودم نوشتنم
و توی دیتابیس یه ستون دارم بنام neshan
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.