majid08 266 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سلام من میخام واسه فراخوانی یه دیتابیس 2 تا شرط با هم بزارم راهنمایی میکنید اینم کدم ممنونم fara.SingleLineTitr("ketab.db",s,cur1,"SELECT * FROM Tbl2 WHERE neshan=1",l,"onvan","id") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سلام من میخام واسه فراخوانی یه دیتابیس 2 تا شرط با هم بزارم راهنمایی میکنید اینم کدم ممنونم میخام بگم مثلا ای دی مساوی 4 باشه و نشان مساوی 1 fara.SingleLineTitr("ketab.db",s,cur1,"SELECT * FROM Tbl2 WHERE neshan=1",l,"onvan","id") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ منظورت از شرط چیه؟ذقیقا میخوای چی کار کنی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ موقع تعریف شرط بین شرط ها از and استفاده کن if id=4 and neshan=1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majid08 266
سلام
من میخام واسه فراخوانی یه دیتابیس 2 تا شرط با هم بزارم راهنمایی میکنید
اینم کدم ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.