aloneboy7617 155 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوشتان آقا ما دشب برناممون کامل شد خروجی گرفتیم ارسال کردیم واسه بازار امروز زدو سورس حذف شد حالا چیکار کنم؟ واسه آپدیت برنامه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ تسلیت میگم داداش سورس اخرت باشه ببین ریکاوری میشه کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ تسلیت میگم داداش سورس اخرت باشه ببین ریکاوری میشه کرد؟ نمیشه هیچ برنامه ریکاوری فک نکنم این قدرتو داشته باش این سورسو برگردونه موندم چیکار کنم فقط خدا کنه بازار ازم تغییرات نخواد میزارم تا آخر همون یه ؤرژن بمونه تو بازار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ با نرم افزار Winmend doctor recovery و یا EaseUs data recovery ریکاوری کن! اگر خواستی بیا اسکایپ بهت بگم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ با نرم افزار Winmend doctor recovery و یا EaseUs data recovery ریکاوری کن! اگر خواستی بیا اسکایپ بهت بگم! سلام داداش یاهو مسنجر نداری؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سلام داداش یاهو مسنجر نداری؟ چرا!آیدیمو پ.خ میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
aloneboy7617 155
سلام دوشتان
آقا ما دشب برناممون کامل شد خروجی گرفتیم ارسال کردیم واسه بازار
امروز زدو سورس حذف شد
حالا چیکار کنم؟ واسه آپدیت برنامه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.