korosh 27 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سلام می خوام یک دمه بگذارم تو برنامه که کاربر روش کلیک کردن اتصال رو چک کنه ! یا اصلا تو برنامه یک حلقه ای چیزی باشه دائما اتصال رو چک کنه بعد که اتصال برقرار شد برنامه من اون موقع اجرا بشه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ سلام تشکر بابت راهنمایی دوست عزیز ولی مسیری رو که چک میکنه متوجه نمیشم دقیقا ممکنه بتونیم یه آدرس دیگه بهش بدیم که همیشه باشه مثلا خود سایت گوگل... چون اگر اون مسیر شخصی پاک بشه خوب به مشکل میخوریم و ایا راه ساده تری هست؟؟ درمورد مسیر منم اطلاعات چندانی ندارم این ک خودتون میتونید مسیر بدید ک خب 100 درصد میشه اما این ک این طرف این چ مسیریه داده خودمم نمیدونم ولی تا جایی ک یادمه تاپیک طرف تو سایت مرجع برا 2013 بود ک خب خیلی قدیمی میشه ینی ازون موقه تالا ک مسیرش استوار بوده ازین ب بعدو دیگه اگه پاک بشه یا پاک کنه از بدشانسی منو شماس درمورد مسیرم از دوستان سطح بالاتر راهنمایی بخواین اگه اگه دوس داشتین ی تاپیکی قبلن دیدم تو انجمن بود ک با همین Httpjob و دانلود ی فایل درحد بایت چک میکرد روش دیگه هم پینگ ی سایت مث گوگله ک خب خودم چون ازش نتیجه نگرفتم نزاشتمش شاید مشکل از من بوده، ولی داستان روش پینگ کمتره و مطمئن هم هس راحته رو سایتی مث گوگل یا هر سایت دیگه ای هم میشه تست کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ درمورد مسیر منم اطلاعات چندانی ندارم این ک خودتون میتونید مسیر بدید ک خب 100 درصد میشه اما این ک این طرف این چ مسیریه داده خودمم نمیدونم ولی تا جایی ک یادمه تاپیک طرف تو سایت مرجع برا 2013 بود ک خب خیلی قدیمی میشه ینی ازون موقه تالا ک مسیرش استوار بوده ازین ب بعدو دیگه اگه پاک بشه یا پاک کنه از بدشانسی منو شماس درمورد مسیرم از دوستان سطح بالاتر راهنمایی بخواین اگه اگه دوس داشتین ی تاپیکی قبلن دیدم تو انجمن بود ک با همین Httpjob و دانلود ی فایل درحد بایت چک میکرد روش دیگه هم پینگ ی سایت مث گوگله ک خب خودم چون ازش نتیجه نگرفتم نزاشتمش شاید مشکل از من بوده، ولی داستان روش پینگ کمتره و مطمئن هم هس راحته رو سایتی مث گوگل یا هر سایت دیگه ای هم میشه تست کرد سلام و تشکر مجدد برای راهنمایی و وقتی که صرف میکنید اگر ممکنه در باره پینگ کردن میشه توضیح بدید و اگر کدی دارید قرار بدید تا تست کنم روی گوگل! مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_Ali.Destroyer_ 7 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/6715-%DA%86%DA%A9-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%84-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA/ اینجاس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamedgn 30 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ كتابخونه اريا لايب اشكال داره شما ميتوني يه فايل 0Kb. رو دانلود كني اگر success. بود كه به اينترنت وصله اگر نبود هم كه .... يا علي لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ http://answercenter.ir/topic/6715-%DA%86%DA%A9-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%84-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA/ اینجاس دوستان لینک رو لازم دارم برای کنترل اتصال به اینترنت؟؟ ممکنه لینک رو اصلاح کنید مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ دوستان لینک رو لازم دارم برای کنترل اتصال به اینترنت؟؟ ممکنه لینک رو اصلاح کنید مرس کتابخونه network رو فعال کنید ی متغیر از نوع ServerSocket تعریف کنید و بعد طبق تصویر شرط بزارید (توی تصویر n1 متغیره سرور سوکته) توضیح این که : اگه ب اینترنت وصل نباشین(اصن مهم نیس از چ طریقی مثلن وای فای، یا Data مهم فقد اتصاله) ip دستگاه ب طور خودکار 127.0.0.1 هست ما میتونیم از طریق کتابخونه نتورک و متغیر سرورسوکت ای پی فعلی دستگاه رو بگیریم خب میتونیم شرط بزاریم اگه ای پی 127.0.0.1 بود ینی ب نت وصل نیس میتونیم ی مسیج باکس نمایش بدیم ک مثلن شما اتصال ندارین با Else هم ک میگیم در غیر این صورت (ک ینی ای پی غیر 127.0.01 هست) ب نت وصله ک واقعنم وصله! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ سلام و تشکر بابت کد و راهنمایی فقط میخاستم بپرسم آیا این کد روی شبیه ساز مشکل داره و باید روی دستگاه تست بشه؟؟ درسته؟؟چون رو شبیه ساز میگه شما وصل نیستید هر چه قدر تست میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ سلام و تشکر بابت کد و راهنمایی فقط میخاستم بپرسم آیا این کد روی شبیه ساز مشکل داره و باید روی دستگاه تست بشه؟؟ درسته؟؟ چون رو شبیه ساز میگه شما وصل نیستید هر چه قدر تست م الان ک من رو گوشی هم امتحان میکنم دیسکانکت میزنه نمیدونم چرا، قبلن ازش برا آپلود تو اف تی پی استفاده کردم جواب داد ولی الان... صب کنید درستش میکنم ب اطلاعتون میرسونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ الان ک من رو گوشی هم امتحان میکنم دیسکانکت میزنه نمیدونم چرا، قبلن ازش برا آپلود تو اف تی پی استفاده کردم جواب داد ولی الان... صب کنید درستش میکنم ب اطلاعتون میرسونم روی گوشی هم تست کردم متاسفانه بدون اینتر نت برای من کانکت میده ؟؟ منتظرم اگر لطف کنید و راهنمایی کنید ممنون میشم دوست عزیز محبت میکنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ روی گوشی هم تست کردم متاسفانه بدون اینتر نت برای من کانکت میده ؟؟ منتظرم اگر لطف کنید و راهنمایی کنید ممنون میشم دوست عزیز محبت میکنید Dim p As Phone If (p.GetDataState == "CONNECTED") Or (p.GetSettings ("wifi_on") == 1) Then Msgbox("connect","") Else Msgbox("disi","") End If اینو تست کردم کاملن جواب میده ولی باهاش حال نمیکنم اون اولیه باحال تر بود! قبلن کار میکرد اینم از موارده عجیبه، حالا یچی میگم شما ندید بگیر چ این روش چ قبلیه باگ داره اونم این ک اگه طرف از زاپیا یا شیر ایت استفاده کنه یا اصن بیخود وای فایش روشن باشه آی پیش تغییر میکنه پس روش قبلی جوابگو نیس، روش فعلی هم این طور موارد جوابگو نیس چرا؟ چون ب هر حال Wifi=on شده دیگه، این کد هم ک خنگه!!! نمیفمه طرف برا چی آنش کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ خب از آریالیب استفاده کنید :| مشکلی نداره ک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ خب از آریالیب استفاده کنید :| مشکلی نداره ک اریا لیب هم ب احتمال زیاد مشکلی ک بالا گفتمو داره خودم تستش نکردم تالا، مطمئن ترین روش پینگ کردن ی سایت یا دانلوده ک اولی ب نظرم بهتره البته بهتر ک نیس درواقع انتخاب بین بدو بدتره، سرعت هر دو کنده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ متن " به اینترنت متصل هستید " رو داخل یک فایل تکست قرار بدید با httpjob متنو چاپ کنید در غیر اینصورت هم متصل نیستیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ خب مطمئن ترین روش همینیه ک پایین میگم ک با اینترنت Edge هم کمتر از 1 ثانیه جواب گرفتم! Sub Globals Dim Job1 as HttpJob End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Initialise the HttpJob to Check the server. Job1.Initialize("Job1",Me) 'Do the Http Request. Job1.Download2("http://api.exg.me/api/Jobs",Array As String("passkey","10897")) End Sub Sub JobDone (Job As HttpJob) Log("JobName = " & Job.JobName & ", Success = " & Job.Success) If Job.Success = True Then Select Job.JobName Case "Job1" If Job.GetString.Contains("10897") Then Msgbox("connect","") 'Correct Value From Server, We are Connected. Else Msgbox("dis","") 'Something Else returned, We are not Connected. End If End Select Else Msgbox("dis","") 'Success not returned by server, could be server problem or Conenction Problem. End If End Sub اینو از سایت مرجع پیدا کردم اون مسیری هم ک چک میکنه خوده اون طرف ایحادش کرده مسیج باکسم خودم گزاشتم محض اطمینان خاطر دوستان روش 100 درصدیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ خب مطمئن ترین روش همینیه ک پایین میگم ک با اینترنت Edge هم کمتر از 1 ثانیه جواب گرفتم! Sub Globals Dim Job1 as HttpJob End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Initialise the HttpJob to Check the server. Job1.Initialize("Job1",Me) 'Do the Http Request. Job1.Download2("http://api.exg.me/api/Jobs",Array As String("passkey","10897")) End Sub Sub JobDone (Job As HttpJob) Log("JobName = " & Job.JobName & ", Success = " & Job.Success) If Job.Success = True Then Select Job.JobName Case "Job1" If Job.GetString.Contains("10897") Then Msgbox("connect","") 'Correct Value From Server, We are Connected. Else Msgbox("dis","") 'Something Else returned, We are not Connected. End If End Select Else Msgbox("dis","") 'Success not returned by server, could be server problem or Conenction Problem. End If End Sub اینو از سایت مرجع پیدا کردم اون مسیری هم ک چک میکنه خوده اون طرف ایحادش کرده مسیج باکسم خودم گزاشتم محض اطمینان خاطر دوستان روش 100 درصدیست سلام تشکر بابت راهنمایی دوست عزیز ولی مسیری رو که چک میکنه متوجه نمیشم دقیقا ممکنه بتونیم یه آدرس دیگه بهش بدیم که همیشه باشه مثلا خود سایت گوگل... چون اگر اون مسیر شخصی پاک بشه خوب به مشکل میخوریم و ایا راه ساده تری هست؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
korosh 27
سلام
می خوام یک دمه بگذارم تو برنامه که کاربر روش کلیک کردن اتصال رو چک کنه !
یا اصلا تو برنامه یک حلقه ای چیزی باشه دائما اتصال رو چک کنه بعد که اتصال برقرار شد برنامه من اون موقع اجرا بشه
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
15 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.