vahidh16 160 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من میخوام وقتی کاربر دستش رو روی لیبل قرار داد اون لیبل رو انتخاب کنه و با حرکت دستش روی صفحه جای لیبل عوض بشه...کسی میدونه چجوری میشه؟؟ لطفا کمکم کنید...خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ دوست عزیز تاپیک حل شده حسابه دیگه دقیقا سورس کد رو قرار دادن بچه ها همین کدها رو برای سایر ابزارها تکرار کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahidh16 160 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ دوست عزیز تاپیک حل شده حسابه دیگه دقیقا سورس کد رو قرار دادن بچه ها همین کدها رو برای سایر ابزارها تکرار کنید منظورتون از تاپیک حل شده است اینه که واسه سوال جدیدم یه تاپیک دیگه بزنم؟؟؟ برای اینکه با لمس کاربر روی لیبل بتونه اون لیبل رو عوض کنه باید چیکار کنم؟؟؟؟ خیلی ممنون میشم همینجا جوابم رو بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ ببین این به دردت میخوره : Sub Globals Dim Button1 As Button Dim mapMoveObject As Map Dim xDelta,yDelta As Int Dim xOrigin,yOrigin As Int Dim xVal,yVal As Int Dim Label1 As Label End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Layout") End Sub Sub Activity_Touch (Action As Int, x As Float, y As Float) xVal = x : yVal = y Label1.Text = xVal & " x " & yVal Select Action Case Activity.ACTION_DOWN yDelta = yVal xDelta = xVal yOrigin = Button1.Top xOrigin = Button1.Left Case Activity.ACTION_MOVE Button1.Top = yOrigin - yDelta + yVal Button1.Left = xOrigin - xDelta + xVal Case Activity.ACTION_UP 'mapMoveObject.Put("top",Panel1.Top) 'mapMoveObject.Put("left",Panel1.Left) End Select End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ دقیقا همین سورس رو قبلا گذاشته بودم اما پریده بود. خیلی سادست دوباره گذاشتمش. http://answercenter.ir/topic/4114-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D8%AC%D8%A7%D8%A8%D8%AC%D8%A7-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%84%DB%8C%D8%A8%D9%84-%D8%A8%D8%A7-%D9%84%D9%85%D8%B3/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahidh16 160 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ دقیقا همین سورس رو قبلا گذاشته بودم اما پریده بود. خیلی سادست دوباره گذاشتمش. http://answercenter.ir/topic/4114-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D8%AC%D8%A7%D8%A8%D8%AC%D8%A7-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%84%DB%8C%D8%A8%D9%84-%D8%A8%D8%A7-%D9%84%D9%85%D8%B3/ ببین این به دردت میخوره : Sub Globals Dim Button1 As Button Dim mapMoveObject As Map Dim xDelta,yDelta As Int Dim xOrigin,yOrigin As Int Dim xVal,yVal As Int Dim Label1 As Label End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Layout") End Sub Sub Activity_Touch (Action As Int, x As Float, y As Float) xVal = x : yVal = y Label1.Text = xVal & " x " & yVal Select Action Case Activity.ACTION_DOWN yDelta = yVal xDelta = xVal yOrigin = Button1.Top xOrigin = Button1.Left Case Activity.ACTION_MOVE Button1.Top = yOrigin - yDelta + yVal Button1.Left = xOrigin - xDelta + xVal Case Activity.ACTION_UP 'mapMoveObject.Put("top",Panel1.Top) 'mapMoveObject.Put("left",Panel1.Left) End Select End Sub اگه چندتا لیبل داشته باشم و بخوام هروقت روی هرکدومش کلیک شد اونو حرکت بده چی؟؟ خیلی ممنون از اینکه جواب دادید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahidh16 160 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ کسی نبود سوال دوم مارو جوا بده؟؟؟ خیلی گیرش هستم...ممنون میشم جواب بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
vahidh16 160
سلام
دوستان من میخوام وقتی کاربر دستش رو روی لیبل قرار داد اون لیبل رو انتخاب کنه و با حرکت دستش روی صفحه جای لیبل عوض بشه...کسی میدونه چجوری میشه؟؟
لطفا کمکم کنید...خیلی ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.