vahidh16 160 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من میخوام توی یه لیست از عکس که دارم تا وقتی که عکس دانلود نشده یه پروگرس بار باشه و با دانلود شدن عکس این پروگرس بار هم پر بشه...ممنون میشم کسی کمکم کنه خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ من خودم برای دانلود کردن با Progress از این ماژول استفاده میکنم LargeFileDownload.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ خب تو همون مکان عکس یه Progressbar بزار و بعد از دانلود شدن عکس اونو مخفی کن یا کلا removeview کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahidh16 160 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ خب تو همون مکان عکس یه Progressbar بزار و بعد از دانلود شدن عکس اونو مخفی کن یا کلا removeview کن اگه بخوام مقدار دانلود شده عکس رو با مقدار پروگرس بار مساوی قرار بدم چجوری میتونم؟؟ خیلی ممنون که جواب دادی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
vahidh16 160
سلام
دوستان من میخوام توی یه لیست از عکس که دارم تا وقتی که عکس دانلود نشده یه پروگرس بار باشه و با دانلود شدن عکس این پروگرس بار هم پر بشه...ممنون میشم کسی کمکم کنه
خیلی ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.